20:41:18    zaterdag, 11 juli 2020
brabants centrum logo
Vrijdag, 15 februari 2013 11:47 uur, laatst gewijzigd op 15 februari 2013 11:49 uur

WSD boekt positief resultaat

WSD boekt positief resultaat

Op de foto: WSD detacheert medewerkers bij veel bedrijven in de regio. Adriaan Kastelijns uit Boxtel werkt bij Beter Hout in Best. (Foto: Peter de Koning).

De WSD-Groep in Boxtel heeft 2012 positief afgesloten. De sociale werkvoorzieningsorganisatie bood 226 nieuwe medewerkers een werkplek waardoor het aantal groeide naar ruim 2000. WSD-Groep realiseerde een overschot op de exploitatiebegroting van 2 miljoen euro.

In 2012 heeft WSD-Groep verder geïnvesteerd in de ontwikkeling en begeleiding van mensen, met als doel om hen aan het werk te krijgen en productiever en zelfstandig te maken. ,,Door een goede diagnose, een haalbaar stappenplan, te kijken wat iemand kan, en de juiste match met de vraag uit de markt heeft WSD-Groep in 2012 80 procent van haar medewerkers kunnen detacheren", zegt algemeen directeur Jan Simons.

Het overschot van 2 miljoen euro op de begroting is het gevolg van een efficiënte kostenreductie die WSD-Groep van 2010 tot 2012 doorgevoerd heeft en een toename van de omzet. Dit overschot op de exploitatiebegroting herinvesteert WSD-Groep in haar organisatie zodat zij de begeleiding van mensen, die via WSD-Groep aan het werk geholpen worden nog verder kan ontwikkelen.

Landelijk behoort WSD-Groep dankzij haar financiële resultaten tot de top 10 van Sociale Werkvoorzieningbedrijven.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Elan Bikes support Geld en Makelaardij Meubelmakerijdenberg Uitvaartonderneming Bijnen Toverboom Olieenzo buisman optiek Beleef Boxtel Café zaal Kloosterzicht Huidtherapie TopSlank EmielTechniek Podium Boxtel Geerts advies Alfa Doornmalen electro