RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
12:53:41    donderdag, 21 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Zaterdag, 02 maart 2013 13:43 uur, laatst gewijzigd op 08 maart 2013 09:21 uur

Vrouwendag: samen voor elkaar

Vrouwendag: samen voor elkaar

Op de foto: Het Wereldkoor kondigde de Internationale Vrouwendag op ludieke wijze aan door een flashmob te houden in winkelcentrum Oosterhof. (Foto: Albert Stolwijk).

Wereldwijd wordt vrijdag 8 maart de Internationale Vrouwendag gevierd. Ook in Boxtel worden onder het thema ’Samen voor elkaar’ diverse activiteiten gehouden. In gemeenschapshuis De Walnoot kunnen vrouwen vanaf 18.30 uur terecht voor workshops en een feestavond. Het Wereldkoor, dat die avond ook een optreden verzorgt, vroeg dinsdagmiddag al aandacht voor het evenement met een ludieke flashmob in winkelcentrum Oosterhof.

Bezoekers kunnen op 8 maart in De Walnoot meedoen aan allerlei workshops waaronder glas schilderen, zelfverdediging, zumba, schilderen, breien en cupcakes versieren. Na afloop van de workshops staat een optreden van het Wereldkoor op het programma en kunnen bezoekers internationale hapjes proeven.

De Boxtelse editie van de Internationale Vrouwendag wordt georganiseerd door de werkgroep Lokale Agenda 21, KVO Boxtel, Vrouwencontact Liempde en Platform Integratie. Vanaf 18.30 uur kunnen deelnemers zich inschrijven voor de workshops, deelname is gratis.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Uitvaartonderneming Bijnen Modecentrum Frans Theelen Beleef Boxtel Peijnenburg Verzuimbegeleiding Geld en Makelaardij Meubelmakerijdenberg Café zaal Kloosterzicht Gemeente Boxtel SNS Bank Huidtherapie Doornmalen electro Geerts advies