RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
09:21:50    zondag, 17 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Dinsdag, 04 maart 2014 17:33 uur, laatst gewijzigd op 04 maart 2014 17:35 uur

Vrouwendag in Wilgenbroek

Vrouwendag in Wilgenbroek

In brede school De Wilgenbroek aan de Dr. De Brouwerlaan te Boxtel wordt zaterdag 8 maart Internationale Vrouwendag gevierd. Het thema van het evenement, dat wordt georganiseerd door Lokale Agenda 21, KVO Boxtel, Vrouwencontact Liempde, Platform Integratie en ContourdeTwern, is dit jaar ’Vrouwen in beweging’. Dit jaar vindt een middag- en avondprogramma plaats.

,,In het Olympisch jaar meten vele vrouwen hun krachten tegen dames uit andere landen”, aldus de organisatie. ,,Het gaat echter niet alleen om fysieke beweging, maar ook dat vrouwen door hun bijdrage zaken in beweging zetten. Op het gebied van kiesrecht, feminisme en seksualiteit hebben vrouwen door zich te verenigen een andere beweging ingezet.”

Tijdens de Internationale Vrouwendag in De Wilgenbroek worden educatieve, sportieve, creatieve en ontspannende workshops georganiseerd. Ook is er een interactief spel, zodat bezoekers de gelegenheid krijgen kennis te maken met andere vrouwen. Deelname aan de workshops is gratis.

Om 18.00 uur krijgt iedereen de mogelijkheid om van een internationale maaltijd te genieten. Deelname kost 2,50 euro per persoon en mensen moeten zich vooraf aanmelden via een formulier dat verkrijgbaar is bij de gemeenschapshuizen in Boxtel, bibliotheek De Meierij, het gemeentehuis en Sint-Ursula. Het Wereldkoor verzorgt om 19.30 uur een optreden en vanaf 20.00 uur is er een feestavond. Toegang tot de workshops en de feestavond is gratis. Onder deelnemers die ook in de middag aanwezig waren, wordt een prijs verloot. (Foto: Gerard Schalkx).

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Olieenzo SNS Bank Beleef Boxtel Doornmalen electro Geld en Makelaardij Uitvaartonderneming Bijnen Peijnenburg Verzuimbegeleiding Proef Culinair Modecentrum Frans Theelen Meubelmakerijdenberg Huidtherapie Café zaal Kloosterzicht