03:13:15    maandag, 22 juli 2019
brabants centrum logo
Maandag, 16 mei 2011 14:25 uur, laatst gewijzigd op 16 mei 2011 15:12 uur

Vrouwen Marvel in Marikenloop

Vrouwen Marvel in Marikenloop

Op de foto: De tien Marvel-atleten poseren op het sportcentrum van de Radboud Universiteit in Nijmegen. (Foto: Marc Cleutjens).

Tien vrouwelijke leden van de Boxtelse atletiekvereniging Marvel hebben zondag in Nijmegen meegedaan aan de negende editie van de Marikenloop. De wegwedstrijd is uitsluitend voor vrouwen en trok dit jaar bijna negenduizend atleten uit heel Nederland.

De Marikenloop bestaat uit een parkoers van 5 en 10 kilometer en gaat van start op het sportcentrum van de Radboud Universiteit. De Marvel-atleten kozen allen voor de lange afstand. Na een massale warming-up onder leiding van oud-schaatsster Annamarie Thomas, gingen de atleten in groepen op weg. Het parkoers was uitgezet door de buitenwijken van Nijmegen en door de fraaie bossen tussen de Keizerstad en Groesbeek.

Naast de delegatie van Marvel namen meerdere vrouwelijke atleten uit de regio deel aan de Marikenloop. Uit Boxtel kwamen zestien hardlopers, Liempde was met zeven atleten ook goed vertegenwoordigd. De dorpen Esch en Gemonde werden vertegenwoordigd door één atlete. Alle resultaten staan op www.marikenloop.nl.

Auteur: Marc Cleutjens

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Café zaal Kloosterzicht Peijnenburg Verzuimbegeleiding Huidtherapie Geld en Makelaardij Beleef Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen Modecentrum Frans Theelen Geerts advies Olieenzo Gemeente Boxtel Doornmalen electro