RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
02:50:06    zaterdag, 16 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Maandag, 27 januari 2014 09:01 uur, laatst gewijzigd op 27 januari 2014 14:00 uur

Vragen over bouwlocaties Liempde

Vragen over bouwlocaties Liempde

Op de foto: De bouw zorgwoningen op de locatie Witte School in Liempde is in volle gang. Maar hoe staat met andere nieuwbouwlocaties in het dorp? Op die vraag wil Combinatie95 graag antwoord van het college van B. en W. (Archieffoto: Peter de Koning).

De gemeenteraadsfractie van Combinatie95 is verheugd over het besluit van B. en W. om de komende tien jaren maximaal vijftig nieuwe huizen te bouwen in het Boxtelse kerkdorp Lennisheuvel. Maar raadslid Karel Voets is ook benieuwd naar bouwplannen voor Liempde.

In een eigen onderzoek presenteerde Combinatie95 jaren geleden al de nieuwbouwlocaties voor beide dorpen. Dat Lennisheuvel-Zuid (aan de Heerenbeekloop) in het komende decennium wordt ontwikkeld, is een goede zaak. Maar raadslid Voets is ook benieuwd naar de stand van zaken rondom de locaties die zijn partij destijds voordroeg voor nieuwbouw in Liempde: Smaldersestraat en Hamsestraat/Roderweg. Hij hoopt dinsdagavond 28 januari tijdens het vragenhalfuurtje in de gemeenteraadsvergadering antwoord te krijgen van zijn partijgenoot, wethouder Peter van de Wiel.

Fractievoorzitter Rien Schalkx van Combinatie wil voorts weten hoe de gemeente Boxtel omgaat met het verdwijnen van de kwaliteitscontrole op bouwplannen door gemeenten met ingang van 2015.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Meubelmakerijdenberg Gemeente Boxtel Café zaal Kloosterzicht Huidtherapie Modecentrum Frans Theelen Beleef Boxtel Geerts advies Geld en Makelaardij Uitvaartonderneming Bijnen SNS Bank Olieenzo Peijnenburg Verzuimbegeleiding