RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
10:42:35    donderdag, 25 april 2019
brabants centrum logo
Maandag, 25 juni 2012 17:13 uur, laatst gewijzigd op 25 juni 2012 17:16 uur

Vossenjacht in centrum Boxtel

Vossenjacht in centrum Boxtel

Op de foto: Beeld van de vossenjacht van de Angelaschool in hartje Boxtel. 'Wie heeft er mijn harmonie gezien?' (Foto: Peter de Koning).

De leerlingen van de drie groepen 8 van de Angelaschool in Boxtel hebben maandagmiddag een kleurrijke vossenjacht in het centrum van Boxtel gehouden. Tal van bijzondere 'vossen' moesten op en rond de Markt opgespoord worden.

Het winkelend publik in hartje Boxtel keek de ogen uit. Op een fiets reden twee verwarde harmoniemuzikanten die de rest van het muziekkorps aan het zoeken waren. Bij speelgoedwinkel Bart Smit was een poetsvrouw aan het werk, voor cafetaria Mikies werd door een 'echte' kunstschilder gewerkt. Op het bankje bij Villa Het Hof zaten twee opvallende ouderen.

En dan was er natuurlijk nog die stoere motoragent. Die slingerde kinderen van 'zijn' school zonder pardon op de bon. ,,En mijn aanwezigheid stimuleert het betaald parkeren op de Markt", grinnikte de vermomde leerkracht Gerrit de Jong. ,,Ik heb al heel wat mensen naar de parkeerautomaat zien rennen om nog snel een kaartje te halen voordat ik een bekeuring kan uitschrijven."

De vossenjacht werd gehouden ter gelegenheid van de gezamenlijke verjaardag van de vijf leerkrachten in groep 8. Dat waren naast De Jong ook Abel Adams, Jeanne Smits, Jeanne van den Braak en Hub Janssen.

 

Auteur: Marc Cleutjens

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Olieenzo Meubelmakerijdenberg Gemeente Boxtel Geld en Makelaardij Uitvaartonderneming Bijnen Doornmalen electro Geerts advies Beleef Boxtel Café zaal Kloosterzicht SNS Bank Peijnenburg Verzuimbegeleiding Huidtherapie