21:57:27    woensdag, 26 juni 2019
brabants centrum logo
Woensdag, 18 mei 2011 20:41 uur, laatst gewijzigd op 23 mei 2011 16:59 uur

Vorsenpoel wint schoolvoetbal

Vorsenpoel wint schoolvoetbal

Op de foto: De kampioenen van De Vorsenpoel poseren in Den Dungen. (Foto: Karen Verheijke)

Het gemengd voetbalteam van basisschool De Vorsenpoel heeft gistermiddag in Den Dungen het regionaal schoolvoetbalkampioenschap gewonnen. Het team deed mee aan de jongenscompetitie en kwalificeert zich voor het districtskampioenschap in Bladel.

Het schoolvoetbalkampioenschap in Den Dungen was een vervolg op het Koninginnedagvoetbal dat op 30 april in veel gemeenten is gehouden. Het team van De Vorsenpoel won in sportpark Wagenaars de eerste prijs tijdens de Boxtelse titelstrijd. Bij winst in Bladel stoot het team door naar het landelijk schoolvoetbalkampioenschap in Zeist.

Niet alleen het team van De Vorsenpoel presteerde goed in Den Dungen. Het tweede meisjesteam van de Angelaschool, dat op Koninginnedag ook kampioen werd, behaalde de derde plaats en keerde net als De Vorsenpoel huiswaarts met een fraaie beker.

Auteur: Marc Cleutjens

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Uitvaartonderneming Bijnen Meubelmakerijdenberg Olieenzo Geerts advies Peijnenburg Verzuimbegeleiding Café zaal Kloosterzicht Geld en Makelaardij Proef Culinair Gemeente Boxtel Modecentrum Frans Theelen Huidtherapie