19:50:07    zondag, 05 juli 2020
brabants centrum logo
Dinsdag, 19 februari 2013 17:20 uur, laatst gewijzigd op 19 februari 2013 17:25 uur

Voorlezer Janne (Esch) wordt 2e

Voorlezer Janne (Esch) wordt 2e

Op de foto: Van links naar rechts: Marie-José Mathijsen van bibliotheek De Meierij, Stephanie Smarius, Noa Zijlmans, Esther de Werdt en Janne van Bussel. (Foto: Albert Stolwijk).

Janne van Bussel uit Esch werd eerder uitgekozen als de beste voorlezer op de Sint-Willibrordusschool. Ze mocht daarom dinsdag deelnemenn aan de voorleeskampioenschappen van de gemeente Haaren in ontmoetingscentrum Gastenbosch te Helvoirt. De scholiere eindigde als tweede, achter Noa Zijlmans van De Klim-op uit Haaren.

Van Bussel koos een fragment uit het bekende boek 'Achtstegroepers huilen niet' van Jacques Vriens en had veel interactie met het publiek. Noa Zijlmans, die een stuk uit 'Voor wie doe jij een moord' voorlas, werd door de jury als winnaar gekozen en mag naar de regionale halve finale op zaterdag 2 maart in Goirle. Stephanie Smarius (Landmanschool Helvoirt) en Esther de Werdt (Franciscusschool Biezenmortel) eindigden dinsdag als derde en vierde.  

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

TopSlank Huidtherapie Elan Bikes support Alfa Filipe Beleef Boxtel Geld en Makelaardij Café zaal Kloosterzicht Meubelmakerijdenberg Uitvaartonderneming Bijnen EmielTechniek Remax-optimus Podium Boxtel Doornmalen electro Geerts advies Olieenzo