RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
01:44:24    zaterdag, 23 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Donderdag, 12 april 2012 11:28 uur, laatst gewijzigd op 12 april 2012 11:38 uur

Volvo-dealer sponsort MEP

Volvo-dealer sponsort MEP

Op de foto: Volvo-dealer Frank van den Brandt ondertekent de sponsorcontracten. Mede-eigenaar Dennis van den Brandt (tweede van rechts) en voorzitter Kim Albert en bestuurslid Tijn Maas (links) van de Stichting Hockeybelangen Boxtel kijken toe.

Volvo Cars Nederland, al enige jaren officieel partner van de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB), wil de hockeysport niet alleen op topniveau maar ook lokaal ondersteunen. Hiervoor is een clubbonus ontwikkeld, waarvan ook MEP gaat profiteren. Volvo Cars Nederland gaat als importeur een bonus uitkeren van duizend euro aan de Boxtelse club als een lid of de ouders van een jeugdlid een nieuwe Volvo koopt of least bij de plaatselijke dealer Volvo Van den Brandt.

,,Hockey is een sport waarmee Volvo zich graag associeert”, zegt mede-eigenaar Dennis van den Brandt van Volvo Van den Brandt. ,,We ondersteunen MEP al als bordsponsor en gaan onze sponsoractiviteiten nu uitbreiden. Dat gebeurt onder meer met een jaarlijkse bijdrage, een zes meter groot bord op de parkeerplaats van de club en twee doeken achter de goals op het hoofdveld met daarop de naam en logo van het bedrijf.”

Voorzitter Kim Albert en bestuurslid Tijn Maas van de Stichting Hockeybelangen Boxtel, die zich bij de Boxtelse hockeyclub bezighoudt met de sponsoring, ondertekenden donderdagmorgen in de vestiging op Boseind de contracten met Van den Brandt. ,,Daarnaast kunnen we als dealer met de clubbonus van Volvo de overeenkomst met MEP nog meer inhoud geven”, aldus Van den Brandt. ,,Wij hebben natuurlijk belang bij een zo hoog mogelijke ’Volvo-dichtheid’ onder de leden, maar de club heeft dat ook. De duizend euro die betaald wordt aan MEP per gekochte of geleaste auto wordt betaald door de importeur en gaat niet ten koste van eventuele inruil of korting.”

 

Auteur: Stefan Latijnhouwers

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Gemeente Boxtel Proef Culinair Geerts advies Huidtherapie Beleef Boxtel SNS Bank Modecentrum Frans Theelen Uitvaartonderneming Bijnen Doornmalen electro Meubelmakerijdenberg Café zaal Kloosterzicht Geld en Makelaardij