04:03:44    maandag, 06 juli 2020
brabants centrum logo
Dinsdag, 09 oktober 2012 14:13 uur, laatst gewijzigd op 10 oktober 2012 14:21 uur

Volop werk aan fietsroute

Volop werk aan fietsroute

Er wordt volop gewerkt aan de fietsroute tussen het centrum en de wijk Boxtel-Oost. De machine die vorige week al parallel aan de Brederodeweg een klinkertapijt uitrolde was dinsdag bezig in het laatste deel van de Rechterstraat. Aan de overkant van de noord/zuid-as is de Maastrichtsestraat ter hoogte van Het Princenhof al weer toegankelijk voor fietsers.

De Maastrichtsestraat tussen de Brederodeweg en Beneluxlaan (foto boven) is opnieuw geasfalteerd en heeft een flauwe bocht gekregen die de fietsers om appartementencomplex Het Princenhof leidt. Medewerkers van aannemingsbedrijf Heesakkers uit Schijndel zijn momenteel bezig met het aanleg van de trottoirs.

In het laatste stukje Rechterstraat (foto onder) zijn de stoeptegels al gelegd. Daar hebben medewerkers van de firma Berlicum uit Esch veel bekijks bij de machine die per dag 350 meter bestrating kan produceren. Stratenmakers hoeven alleen nog maar door de knieën om de zogeheten bisschopsmutsen, de driehoekige opvulling aan de zijkant, in te passen. (Foto's: Henk van Weert).

Auteur: Henk van Weert

Foto's

Volop werk aan fietsroute Volop werk aan fietsroute

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Meubelmakerijdenberg TopSlank Alfa Uitvaartonderneming Bijnen Geld en Makelaardij Filipe Toverboom Elan Bikes support Huidtherapie Geerts advies Remax-optimus Olieenzo Beleef Boxtel EmielTechniek Doornmalen electro Café zaal Kloosterzicht