RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
18:56:19    zaterdag, 16 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Zondag, 23 februari 2014 13:56 uur

Vol programma op landgoed Velder

Vol programma op landgoed Velder

Het Flavor Festival wordt dit jaar van donderdag 21 augustus tot en met zondag 24 augustus gehouden op landgoed Velder. De eerste editie van het muziek- en cultuurfeest voor christelijke jongeren trok vorig jaar ruim 2.400 bezoekers naar Liempde. De organisatie presenteert ook deze keer weer een afwisselend programma.

Lezingen, workshops, theater en muzikale optredens bepalen het uitgebreide programma van het Flavor Festival. Deze week werd bekend dat de Nederlandse band Wooden Saints en On a Sunday uit Denemarken zijn gecontracteerd. Wooden Saints trad ook op tijdens festival Noorderslag en kreeg daar lovende recensies. Ook de groep Jesus Loves Electro treedt op. De Noorse band imponeerde de vorige keer met zijn house- en electronummers.

De evenementenagenda van Velder is dit jaar goed gevuld. Van 8 tot en met 10 augustus biedt het Liempdse landgoed onderdak aan het evenement Reggae Sundae. Op zaterdag 30 augustus vindt op Velder de eerste editie van Dance Nature plaats. Gedurende de herfstvakantie, van 17 tot en met 26 oktober, strijkt het circustheaterfestival Circo Circolo weer neer op het landgoed.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Modecentrum Frans Theelen Huidtherapie Café zaal Kloosterzicht Gemeente Boxtel Geld en Makelaardij Olieenzo Meubelmakerijdenberg Doornmalen electro Proef Culinair SNS Bank Peijnenburg Verzuimbegeleiding Geerts advies