07:15:28    zaterdag, 04 juli 2020
brabants centrum logo
Donderdag, 14 februari 2013 10:07 uur, laatst gewijzigd op 14 februari 2013 10:12 uur

Voedselbank houdt open huis

Voedselbank houdt open huis

Op de foto: Vrijwilligers van de Voedselbank zorgen er wekelijks voor dat de pakketten voor de cliënten worden gevuld. (Archieffoto: Peter de Koning).

De Voedselbank Boxtel heeft met behulp van allerlei inzamelingsacties en giften een vriescel en een koelcel kunnen aanschaffen. De vestiging aan het Ronduutje in Boxtel houdt donderdag 21 februari open huis.

Door de aanschaf van de koelcel en vriescel is de koelcapaciteit verdubbeld en kan de vestiging cliënten uit Boxtel, Haaren en Sint-Oedenrode beter van dienst zijn. Sponsoren, donateurs en andere belangstellenden zijn donderdag 21 februari tussen 18.00 en 20.00 uur welkom voor een rondleiding en om de aanwinsten van de Voedselbank te bekijken. Ook wordt uitleg gegeven over wat er allemaal komt kijken bij het runnen van een voedselbank. Meer informatie: www.voedselbankboxtel.nl.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Toverboom Alfa Geerts advies Elan Bikes support Café zaal Kloosterzicht Meubelmakerijdenberg Filipe Olieenzo EmielTechniek Geld en Makelaardij buisman optiek Uitvaartonderneming Bijnen Podium Boxtel TopSlank Beleef Boxtel Huidtherapie