RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
11:52:29    donderdag, 25 april 2019
brabants centrum logo
Dinsdag, 17 januari 2012 11:46 uur, laatst gewijzigd op 17 januari 2012 11:59 uur

Vlotte verhuizing Liduina

Vlotte verhuizing Liduina

Op de foto: In de nieuwe kamers van Liduina worden momenteel de verhuisdozen de spulletjes van de bewoners geplaatst. (Foto: Henk van Weert).

De verhuizing naar de nieuwe somatische afdelingen van verpleeghuis Liduina in Boxtel loopt op rolletjes. Alle medewerkers van Zorggroep Elde die werkzaam zijn op de bestaande afdelingen steken de handen uit de mouwen om meubilair en andere spullen te verplaatsen. Samen met mensen van een verhuisbedrijf.

Op de drie huidige afdelingen moesten bewoners met een lichamelijke beperking tot op heden nog kamers delen. Vanmiddag betrekken ze, verdeeld over vier woonlagen, hun nieuwe woon- en slaapvertrek waarin ook een eigen badkamer is gerealiseerd. De verhuiswerkzaamheden lopen voor op schema, zo melden locatiedirecteur Ruud Broeksteeg en afdelingshoofd Cees Raaijmakers van Liduina. Vanaf half drie kunnen de bewoners hun intrek nemen op de afdelingen van de nieuwbouw.

Auteur: Henk van Weert

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Doornmalen electro Meubelmakerijdenberg Beleef Boxtel Geerts advies Uitvaartonderneming Bijnen Peijnenburg Verzuimbegeleiding Geld en Makelaardij SNS Bank Gemeente Boxtel Proef Culinair Huidtherapie Café zaal Kloosterzicht