07:18:38    woensdag, 24 juli 2019
brabants centrum logo
Vrijdag, 13 januari 2012 14:37 uur, laatst gewijzigd op 13 januari 2012 15:04 uur

Vlonderpad is toegankelijk

Vlonderpad is toegankelijk

Op de foto: Blik van het nieuwe vlonderpad op de woningen aan De Kaarsenmaker en De Mutsenmaakster. (Foto: Henk van Weert).

De nieuwe voetgangersbrug over de Dommel ter hoogte van De Kaarsenmaker is deze week aangesloten op het vlonderpad die naar het Hulzerstraatje voert.

Nadat eerder al poelen waren gegraven werden vrijdag andermaal rijplaten neergelegd om waterpartijen aan te leggen op de zuidelijke Dommeloever. De werkzaamheden hebben allemaal betrekking op het project Dommel door Boxtel, waarmee het waterschap samen met de gemeente de belevingswaarde van het riviertje een impuls wil geven.

Daags na Kerstmis werd een negentien meter lange loopbrug geplaatst. Deze week heeft aannemingsbedrijf Ploegam, die werkzaamheden aan de Dommel in opdracht van het waterschap uitvoert, de aansluiting gemaakt met het al eerder aangelegde vlonderpad dat bestaat uit houten plankiers, voorzien van antislip, op palen. Ook zijn trapjes geplaatst aan beide zijden van de nieuwe wandelroute om het vlonderpad te kunnen bereiken, ook als moet je aan de kant van het Hulzerstraatje nog wel even door de modder banjeren.

Auteur: Henk van Weert

Foto's

Vlonderpad is toegankelijk Vlonderpad is toegankelijk Vlonderpad is toegankelijk Vlonderpad is toegankelijk Vlonderpad is toegankelijk Vlonderpad is toegankelijk Vlonderpad is toegankelijk Vlonderpad is toegankelijk Vlonderpad is toegankelijk Vlonderpad is toegankelijk Vlonderpad is toegankelijk

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Doornmalen electro Peijnenburg Verzuimbegeleiding Huidtherapie Café zaal Kloosterzicht Geld en Makelaardij Geerts advies Proef Culinair Uitvaartonderneming Bijnen Olieenzo Beleef Boxtel Modecentrum Frans Theelen