RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
01:25:35    woensdag, 16 januari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Vrijdag, 13 januari 2012 14:37 uur, laatst gewijzigd op 13 januari 2012 15:04 uur

Vlonderpad is toegankelijk

Vlonderpad is toegankelijk

Op de foto: Blik van het nieuwe vlonderpad op de woningen aan De Kaarsenmaker en De Mutsenmaakster. (Foto: Henk van Weert).

De nieuwe voetgangersbrug over de Dommel ter hoogte van De Kaarsenmaker is deze week aangesloten op het vlonderpad die naar het Hulzerstraatje voert.

Nadat eerder al poelen waren gegraven werden vrijdag andermaal rijplaten neergelegd om waterpartijen aan te leggen op de zuidelijke Dommeloever. De werkzaamheden hebben allemaal betrekking op het project Dommel door Boxtel, waarmee het waterschap samen met de gemeente de belevingswaarde van het riviertje een impuls wil geven.

Daags na Kerstmis werd een negentien meter lange loopbrug geplaatst. Deze week heeft aannemingsbedrijf Ploegam, die werkzaamheden aan de Dommel in opdracht van het waterschap uitvoert, de aansluiting gemaakt met het al eerder aangelegde vlonderpad dat bestaat uit houten plankiers, voorzien van antislip, op palen. Ook zijn trapjes geplaatst aan beide zijden van de nieuwe wandelroute om het vlonderpad te kunnen bereiken, ook als moet je aan de kant van het Hulzerstraatje nog wel even door de modder banjeren.

Auteur: Henk van Weert

Foto's

Vlonderpad is toegankelijk Vlonderpad is toegankelijk Vlonderpad is toegankelijk Vlonderpad is toegankelijk Vlonderpad is toegankelijk Vlonderpad is toegankelijk Vlonderpad is toegankelijk Vlonderpad is toegankelijk Vlonderpad is toegankelijk Vlonderpad is toegankelijk Vlonderpad is toegankelijk

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

SNS Bank Huidtherapie Meubelmakerijdenberg Gemeente Boxtel Geerts advies Uitvaartonderneming Bijnen Café zaal Kloosterzicht Geld en Makelaardij Beleef Boxtel Modecentrum Frans Theelen