01:06:10    maandag, 22 juli 2019
brabants centrum logo
Zondag, 17 november 2013 11:05 uur, laatst gewijzigd op 17 november 2013 11:20 uur

Vivantjes presenteert gravin Dille

Vivantjes presenteert gravin Dille

Op de foto: Twee jaar geleden introduceerde De Vivantjes het kampioenschap levend bierpulschuiven op de Liempdse leutagenda. De carnavalsclub presenteerde zaterdagavond de nieuwe gravin Dille van der Eerden. (Foto: Gerard Schalkx).

Carnavalsvereniging De Vivantjes in Liempde heeft zaterdagavond de nieuwe gravin Dille van der Eerden gepresenteerd. Zij wordt tijdens het komende leutfeest vergezeld door rentmeester Gerben van Weert en hofnar Wout-Jan van Beers.

Gravin Dille werd geboren in Oeteldonk, maar woont al haar hele leven in Ploegersland. De Liempdse volgt een opleiding tot kraamverzorgster en werkt in de avonduren in pannenkoekenhuis ’t Struifhuis aan het Raadshuisplein. De kersverse gravin treedt in haar vrije tijd op met haar collega’s van toneelvereniging ’t Liempds Stukske. Vroeger maakte Dille deel uit van de jeugdraad en de dansmariekes.

Het motto van de Vivantjes is dit keer ’Alaaf en othoud…’As ge d’n aor(d) mar het!’.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Gemeente Boxtel Beleef Boxtel Café zaal Kloosterzicht Peijnenburg Verzuimbegeleiding Huidtherapie Geld en Makelaardij Uitvaartonderneming Bijnen Meubelmakerijdenberg Olieenzo Modecentrum Frans Theelen Geerts advies