RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
11:09:59    vrijdag, 19 april 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Dinsdag, 20 maart 2012 15:22 uur, laatst gewijzigd op 21 maart 2012 11:54 uur

Vinylavond in Wapen van Liempde

Vinylavond in Wapen van Liempde

Op de foto: Maarten Termeer (rechts) en Albert Bressers verzamelen plaatjes voor de jaarlijkse vinylavond in Liempde. (Archieffoto: Albert Stolwijk).

Café ’t Wapen van Liempde is er klaar voor. Zaterdag 24 maart wordt in de Liempdse kroeg de jaarlijkse vinylavond gehouden met de bekende diskjockeys Albert Bressers en Maarten Termeer. Er is zelfs ruimte voor verzoeknummers, mits de aangeboden muziek ook op vinyl staat. Cd’s en computers komen er dit keer niet in...

De unieke versiering wordt afgestoft, de playlists compleet gemaakt, de draaitafels geolied en de fantastische fruit- en chipsschalen van vinyl worden gevormd. Ook de quizzen, waarmee deelnemers zo’n schaal kunnen winnen zijn gereed en deejay Bressers heeft zijn ’compensatieplaatje’ al uitgezocht. ,,Elk uur draait hij één plaatje extra omdat nummers van voor 1975 doorgaans korter zijn”, vertelt deejay Termeer, die louter nummers draait die na 1975 zijn uitgebracht.

De vinylavond wordt opgeluisterd met verschillende quizzen waarbij de hoofdprijs bestaat uit een handgemaakte chips- of fruitschaal, gevormd uit een elpee. ,,Door de afwisseling in muziek komt er voor iedereen favoriet materiaal voorbij, of je nu van pop, rock, Nederlandstalig, Franse chansons, house of rock ’n roll houdt”, belooft Termeer.

De vinylavond start om klokslag 20.00 uur, de toegang is gratis.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geld en Makelaardij Gemeente Boxtel Proef Culinair Geerts advies Huidtherapie Meubelmakerijdenberg Uitvaartonderneming Bijnen Café zaal Kloosterzicht Doornmalen electro Beleef Boxtel SNS Bank Modecentrum Frans Theelen