10:49:27    zaterdag, 04 juli 2020
brabants centrum logo
Dinsdag, 30 oktober 2012 21:40 uur, laatst gewijzigd op 30 oktober 2012 21:47 uur

Vincentius steunt goede doelen

Vincentius steunt goede doelen

Op de foto: Alphons van der Heijden, voorzitter van de Voedselbank in Boxtel, vertelt over zijn organisatie en bedankt de Vincentius Vereniging voor de donatie. (Foto: Albert Stolwijk).

De Vincentius Vereniging Boxtel (VVB) steunt al vijftien jaar de minderbedeelde inwoners van Boxtel met zorg, advies en hulp. Dinsdag werden in gemeenschapshuis De Rots de inkomsten van de kringloopwinkel van de VVB geschonken aan de Voedselbank, Stichting Leergeld Boxtel en Stichting Nabij. Deze initiatieven kregen elk een cheque van 3.000 euro.

Toon van der Sloot, voorzitter van de VVB, geeft aan dat de drie organisaties democratisch zijn gekozen door de vrijwilligers van Vincentius. ,,Wij vinden het geweldig dat deze drie organisaties uit de selectieprocedure zijn gekomen. Op onze folders staat de lijfspreuk 'Meer dan 150 jaar hulp van mens tot mens en vervolgens, omdat iedereent telt'. Met de gift aan de drie organisaties onderstrepen we nog eens dat iedereen telt."

Stichting Leergeld ondersteunt kinderen in achterstandssituaties, de Voedselbank helpt volwassenen met een gezin en de stichting Nabij steunt mensen in hun laatste levensfase. Kijk voor meer informatie over de initiatieven op www.voedselbankboxtel.nl, www.leergeld.nl/boxtel en www.nabij.net.

Lees meer over de donatie van de Vincentius Vereniging in het Brabants Centrum van donderdag 1 november.

Auteur: Annelieke van der Linden

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

TopSlank Geld en Makelaardij Podium Boxtel Elan Bikes support Remax-optimus Huidtherapie Meubelmakerijdenberg Toverboom EmielTechniek Doornmalen electro Geerts advies Filipe Café zaal Kloosterzicht buisman optiek Alfa Uitvaartonderneming Bijnen