RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
01:25:43    zaterdag, 23 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Woensdag, 25 september 2013 09:34 uur

Viering Vredesweek in moskee

In het kader van de Vredesweek, die van 21 tot en met 29 september wordt gehouden, is de Marokkaanse moskee woensdag 25 september vanaf 20.30 uur het decor van een vredesbijeenkomst.

Er zijn korte lezingen uit de Koran, de Bijbel en de Tenach over vrede en uitleg hierover. Aan de bijeenkomst wordt meegewerkt door voorzitter Hamid Omair van de Marokkaanse moskee en predikant Corrie Terlouw van de protestantse kerk in Boxtel. De bijeenkomst duurt tot 21.30 uur en is vrij toegankelijk.

Bij de Marokkaanse moskee op Hoogheem in Boxtel-Oost is een kledingcontainer geplaatst waar kleding en schoeisel wordt verzameld voor Syrische vluchtelingen. Honderdduizenden inwoners van het door oorlog getroffen land hebben huis en haard verlaten en wonen in overbevolkte vluchtelingenkampen in buurlanden.

Met het oog op de winter heeft het bestuur van de Marokkaanse moskee in samenwerking met het Interreligieus Platform besloten een kledinginzameling te houden in Boxtel. Inwoners kunnen kleding, schoeisel en ander textiel in gesloten zakken in de container deponeren.

 

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Peijnenburg Verzuimbegeleiding Geerts advies Gemeente Boxtel SNS Bank Doornmalen electro Café zaal Kloosterzicht Modecentrum Frans Theelen Huidtherapie Meubelmakerijdenberg Beleef Boxtel Geld en Makelaardij Uitvaartonderneming Bijnen