RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
23:22:40    vrijdag, 22 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Dinsdag, 09 september 2014 17:11 uur, laatst gewijzigd op 09 september 2014 17:11 uur

Vierde lustrum voor Biereloth

Vierde lustrum voor Biereloth

Op de foto: Ook Hans Glandorf (rechts) van de Texelse Brouwerij is zondag 14 september weer van de partij op bierfestival Biereloth. (Foto: Albert Stolwijk).

De Rozemarijnstraat in Boxtel wordt zondag 14 september weer omgetoverd tot een grote bierproeverij waarbij bezoekers allerlei speciaalbieren van brouwerijen kunnen proeven. De taps zijn geopend tussen 13.00 en 19.00 uur.

Dit jaar zijn de Muifelbrouwerij, Jopenbrouwerij, de 7de Hemel, Breugems, Mieghelm, ’t Kolleke, Texelse Brouwerij, La Curtius, Brasserie Bours, Oldskool, Maallust, Wittekerke en ’t Hijgend Hert te gast tijdens Biereloth. Ook Boxtel is vertegenwoordigd. Zo komen Het IJscafé en brouwerij De Kater, die al vaker van de partij waren, weer terug. Nieuwkomer is de Liempdse Dorpsbrouwerij, die twee Liempdse bieren heeft ontwikkeld. De Onrooise Tripel, ontwikkeld door Edwin Hoogedoorn, behoort inmiddels tot het assortiment van de Muifelbrouwerij en wordt 14 september ook geschonken aan het publiek.

The Campfire Collaboration, een samenwerking tussen de troubadours Robert den Hartigh, Mario Petrus en Rik van Berlo, verzorgt de muzikale omlijsting van het bierfestival. Zij brengen een mix van oldtime-country, folk en Americana en bespelen allerlei instrumenten, zoals de dobrio, mandoline, banjo, mondharmonica en ukelele.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Beleef Boxtel Geld en Makelaardij Café zaal Kloosterzicht Gemeente Boxtel Meubelmakerijdenberg SNS Bank Olieenzo Peijnenburg Verzuimbegeleiding Doornmalen electro Huidtherapie Uitvaartonderneming Bijnen Proef Culinair