01:44:10    maandag, 22 juli 2019
brabants centrum logo
Maandag, 16 september 2013 20:52 uur, laatst gewijzigd op 16 september 2013 20:53 uur

Vierbergen stopt met wielrennen

Vierbergen stopt met wielrennen

De Boxtelse wielrenner Lars Vierbergen is gestopt met wielrennen. Dat heeft hij deze week bekendgemaakt op zijn website.

,,Na tien jaar mijn droom als renner nagestreefd te hebben, heb ik besloten een andere weg in te slaan en te stoppen met actieve wedstrijdsport”, zegt Vierbergen op zijn website. ,,Ik kijk terug op een geweldige tijd op de fiets. Ik kan niet anders dan alle sponsoren en de personen die dit mogelijk hebben gemaakt bedanken voor samenwerking, vertrouwen en liefde voor de sport.”

Hij vervolgt: ,,Zonder deze mensen was dit avontuur niet mogelijk geweest. Ik sluit niet uit dat ik zal terugkeren in de wielersport. Ik ben begonnen met de studie Voeding en Diëtetiek en ga daar al mijn doorzettingsvermogen en drive bij inzetten. Bedankt voor alle support de afgelopen jaren.” (Foto: Albert Stolwijk).

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geerts advies Beleef Boxtel Huidtherapie Peijnenburg Verzuimbegeleiding Uitvaartonderneming Bijnen Doornmalen electro Gemeente Boxtel Café zaal Kloosterzicht Geld en Makelaardij Modecentrum Frans Theelen Meubelmakerijdenberg