16:52:03    donderdag, 09 juli 2020
brabants centrum logo
Zaterdag, 09 februari 2013 17:52 uur, laatst gewijzigd op 09 februari 2013 17:53 uur

Vier seizoenen in Eendengat

Vier seizoenen in Eendengat

Op de foto: De verkoop van De Braken kwam ook terug in de Kleine Eendentrek. (Foto: Peter de Koning).

Hoewel de jeugdoptocht in Eendengat als thema 'Indegat in vier seizoenen' had, liet een aantal deelnemers zich inspireren door lokale gebeurtenissen. De verkoop van sportcomplex De Braken en de mogelijke realisatie van een kV-station in Lennisheuvel waren tijdens de Kleine Eendentrek geliefde onderwerpen.

Een grote delegatie uit Lennisheuvel liet een duidelijk protest zien tegen de plannen voor een hoogspanningsstation in hun dorp. De vereniging Buurtschap West deed suggesties over een mogelijke nieuwe invulling van De Braken. Ook diverse scholen namen deel aan de Kleine Eendentrek. Leerlingen van de Spelelier waren prachtig uitgedost in kleding passend bij de vier seizoenen. De delegatie van De Vorsenpoel had het muziekstuk De Vier Jaargetijden van Vivaldi als inspiratiebron. De tocht voerde naar De Kwekpoel waar de prijzen werden uitgereikt door jeugdprins Borke en jeugdprinses Kim.

Auteur: Mariëlle Wijffelaars

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

TopSlank Geerts advies buisman optiek Café zaal Kloosterzicht Huidtherapie EmielTechniek Uitvaartonderneming Bijnen Geld en Makelaardij Remax-optimus Filipe Podium Boxtel Toverboom Olieenzo Doornmalen electro Meubelmakerijdenberg Elan Bikes support