RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
18:12:03    zaterdag, 23 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Woensdag, 02 januari 2013 16:27 uur, laatst gewijzigd op 02 januari 2013 16:33 uur

Vervroegde loting Friends of Europe

Vervroegde loting Friends of Europe

Op de foto: Jaarlijks wordt een ontmoetingsweekeinde gehouden voor de leden van het charter Friends of Europe. Vorig jaar in maart was het de beurt aan Esch om de jongeren te ontvangen. (Archieffoto: Peter de Koning).

Stichting Friends of Europe Esch reist in 2013 af naar Zweden, Slowakije, Portugal en Oostenrijk. De loting voor deze ontmoetingen vindt plaats op maandag 28 januari. Voor het treffen in Ockelbo (Zweden) moeten de namen echter eerder doorgegeven worden. Deze loting gebeurt op zaterdag 12 januari.

De eerste reis die komend jaar op het programma staat, is een jeugdontmoeting in het Zweedse Ockelbo (28 februari-3 maart). De namen voor deze trip moeten eerder worden doorgegeven, waardoor de loting voor deze reis plaatsvindt op zaterdag 12 januari om 16.00 uur bij Martin Greven, voorzitter van stichting Friends of Europe Esch, aan de Kollenberg 14 in Esch. Iedereen kan zich opgeven via www.friendsofeurope.nl. De stichting vergoedt de helft van de reiskosten voor jongeren.

De loting voor de ontmoetingen in het Slowaakse Medzev (april), Samuel in Portugal (juli) vinden plaats op maandag 28 januari om 20.00 uur in dorpshuis De Es. In het Oostenrijkse Lassee staat 8 en 9 juni een halve marathon op het programma. Leden van Friends of Europe Esch zijn welkom om zich aan te melden. Kijk voor meer informatie over de reizen op de eerdergenoemde website. Iedereen kan zich, met uitzondering van de trip naar Zweden, opgeven tot maandag 28 januari.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Café zaal Kloosterzicht Peijnenburg Verzuimbegeleiding Beleef Boxtel Meubelmakerijdenberg Geld en Makelaardij Proef Culinair Huidtherapie Gemeente Boxtel SNS Bank Olieenzo Uitvaartonderneming Bijnen Geerts advies