RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
13:10:13    zaterdag, 19 januari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Dinsdag, 18 september 2012 14:21 uur, laatst gewijzigd op 18 september 2012 14:44 uur

Vertraging aanleg drainage Oost

Vertraging aanleg drainage Oost

Op de foto: In de Mozartlaan wordt momenteel de noodbestrating vervangen door nieuw asfalt. Hier werd eerder dit jaar al de drainage aangelegd om de overlast van hoge grondwaterstanden aan te pakken. (Foto: Henk van Weert).

Het faillissement van de Velddrielse aannemer EVVM dat deze week bekend werd, heeft naar verwachting grote gevolgen voor de uitvoering van de drainagewerkzaamheden in Boxtel-Oost. Dat maakt wethouder Willie van de Langenberg bekend.

Als laagste inschrijver van de openbare aanbesteding zou EVVM over enkele weken starten met de tweede fase om de grondwateroverlast in de grootste woonwijk van Boxtel aan te pakken. De aannemer was volgens de wethouder al bezig met het bestellen van materialen. Het faillissement van EVVM komt voor de gemeente Boxtel als een volslagen verrassing.

Wethouder Van de Langenberg hoopt dat de wegenbouwer een doorstart kan maken. ,,Dan nog zullen we rekening moeten houden met enkele maanden vertraging en zullen de werkzaamheden waarschijnlijk niet eerder dan volgend voorjaar kunnen starten. Maar als de aanbesteding opnieuw moet, dan zijn we verder van huis."

De aannemer die de eerste fase van het drainageproject realiseerde, de firma Verhoeven Infra uit Zaltbommel, is onlangs gestart om de noodbestrating in Oost te vervangen door een nieuwe laag asfalt. Nadat dit eerder al gebeurde op de Kleine Beemd en Dommeloord werden deze week de klinkers verwijderd uit een deel van de Mozartlaan en De Beukums. Nog tot en met volgende week wordt op beide plekken gewerkt en ondervindt het verkeer overlast.

Auteur: Henk van Weert

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geld en Makelaardij Olieenzo Modecentrum Frans Theelen SNS Bank Café zaal Kloosterzicht Beleef Boxtel Doornmalen electro Geerts advies Uitvaartonderneming Bijnen Meubelmakerijdenberg Huidtherapie