14:06:50    dinsdag, 16 juli 2019
brabants centrum logo
Donderdag, 20 maart 2014 14:26 uur, laatst gewijzigd op 20 maart 2014 14:28 uur

Vertel hoe je je campagne betaalt...

Vertel hoe je je campagne betaalt...

Een ruime meerderheid van bijna negentig deelnemers aan de vorige poll (stelling) op de website van Brabants Centrum is van mening dat de politieke partijen in de Boxtelse gemeenteraad openheid van zaken moeten geven over de financiering van het verkiezingscampagne.

Op initiatief van de SP gaven de meeste partijen die openheid ook. Alleen Balans weigerde uit de doeken te doen hoe ze haar promotiemateriaal en advertentie bekostigt. 78 van de 89 mensen (88 procent) die reageerden op de stellen is voorstander van de openheid die de socialisten bepleiten in navolging van landelijke afspraken. Voor elf deelnemers aan de poll (12 procent) is openheid over de verkiezingscampagne niet nodig.

De nieuwe stelling op deze site heeft betrekking op de coalitiebespreking die onder aanvoering van Combinatie95 als grootste partij gevoerd gaan worden.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Olieenzo Huidtherapie Modecentrum Frans Theelen Meubelmakerijdenberg Doornmalen electro Geerts advies Peijnenburg Verzuimbegeleiding Gemeente Boxtel Geld en Makelaardij Proef Culinair Uitvaartonderneming Bijnen