RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
01:52:18    woensdag, 20 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Woensdag, 14 november 2012 17:11 uur, laatst gewijzigd op 14 november 2012 17:17 uur

Verspaandonk Mannenmode stopt

Verspaandonk Mannenmode stopt

Op de foto: Ad en Marja Verspaandonk vinden het na 38 jaar ondernemersschap welletjes. Volgend voorjaar sluiten ze de deuren van hun mannenmodezaak aan de Rechterstraat in Boxtel. (Archieffoto: Albert Stolwijk).

Ad en Marja Verspaandonk stoppen op 1 mei 2013 na 38 jaar met hun mannenmodezaak aan de Rechterstraat in Boxtel. Afgelopen weekeinde hebben ze de knoop doorgehakt. ,,We hebben de laatste jaren in onze directe omgeving mensen weg zien vallen of ziek zien worden. We hebben er voor gekozen om voortaan van het leven te genieten.”

Genieten van het leven is overigens geen onbekend begrip voor het echtpaar Verspaandonk. ,,We zijn dol op ons werk en beleven er nog altijd heel veel plezier aan om mannen te kleden en met mensen om te gaan. Maar er is meer, dat beseffen we terdege”, zegt Ad. Marja knikt: ,,We hebben geen opvolgers en moeten de beslissing tóch een keer nemen. Eigenlijk wilden we twee jaar geleden al stoppen toen Ad zestig werd, maar toen zijn we toch maar doorgegaan.”

De reden om met ingang van 1 mei te stoppen, is simpel. ,,We hebben al een voorjaarscollectie ingekocht. En we willen onze vaste klanten laten profiteren van de voordeeltjes waarmee sinds juni het zestigjarig bestaansjubileum wordt gevierd.”

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Café zaal Kloosterzicht Proef Culinair Doornmalen electro Huidtherapie Meubelmakerijdenberg Geerts advies Geld en Makelaardij Gemeente Boxtel Beleef Boxtel Olieenzo Uitvaartonderneming Bijnen Modecentrum Frans Theelen