10:57:54    zaterdag, 04 juli 2020
brabants centrum logo
Dinsdag, 12 februari 2013 15:42 uur, laatst gewijzigd op 12 februari 2013 17:24 uur

Vernielde auto's in Boxtel-Oost

Vernielde auto\'s in Boxtel-Oost

Op de foto: Beeld van vernielde auto's op de parkeerplaats aan de Elzengaard. (Foto: Teun van Heerebeek).

In de Elzengaard, Berkengaard, Corellistraat en Charpentierstraat in Boxtel-Oost zijn in de nacht van maandag op dinsdag vernielingen gepleegd aan minstens dertien auto’s. Het gaat in veel gevallen om uitgeslagen zijruiten, terwijl ook een achterraam schade opliep.

Inmiddels hebben verschillende slachtoffers aangifte gedaan van vernielingen aan hun auto’s. ,,We zijn nog bezig met het onderzoek. Opvallend is dat de daders niets buitgemaakt hebben, waarschijnlijk was het ze alleen maar te doen om schade toe te brengen aan de voertuigen”, aldus politiewoordvoerder Bart Vaessen. ,,Het vermoeden bestaat dat twee jongens met blauwe kleding, die in de nacht van maandag op dinsdag ter plaatse gezien zijn, met deze zaak te maken hebben. Ze renden weg in de richting van het Apollopad.”   

Auteur: Stefan Latijnhouwers

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Elan Bikes support EmielTechniek Toverboom buisman optiek Olieenzo Beleef Boxtel Meubelmakerijdenberg Huidtherapie Remax-optimus Doornmalen electro Geerts advies Podium Boxtel Geld en Makelaardij Alfa Filipe Uitvaartonderneming Bijnen