14:14:21    dinsdag, 16 juli 2019
brabants centrum logo
Dinsdag, 18 september 2012 10:00 uur, laatst gewijzigd op 18 september 2012 10:01 uur

Vermiste huisdieren in Boxtel

Stichting Amivedi voor gevonden en vermiste huisdieren meldt dat er vorige week diverse huisdieren zijn gevonden in Boxtel.

Zo is er dinsdag 11 september een witte kat met een rood vlooienbandje gevonden aan de Mijlstraat in Boxtel. Het beestje is overleden. Donderdag 13 september is een rode kater van 6 weken oud gevonden in Boxtel; Ook deze leeft niet meer.

Die dag is ook een zwart poesje aangetroffen aan De Beukums in Boxtel. De kitten heeft een zwart met witte kin, bef en buik. Aan de Schouwrooij in Boxtel is 13 september een kortharige golden retriever gevonden van vier jaar oud. De reu had een ijzeren ketting om.

Meldingen van vermiste of gevonden dieren zijn welkom bij Stichting Amivedi in ’s-Hertogenbosch, telefoonnummer (088) 006 46 83. Meer informatie: www.amivedi.nl.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Modecentrum Frans Theelen Meubelmakerijdenberg Beleef Boxtel Geerts advies Proef Culinair Peijnenburg Verzuimbegeleiding Doornmalen electro Huidtherapie Café zaal Kloosterzicht Geld en Makelaardij Uitvaartonderneming Bijnen