RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
19:17:45    zondag, 18 november 2018
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Dinsdag, 28 augustus 2012 09:49 uur

Verkoop uit kofferbak in Esch

Carnavalsvereniging ’t Bacchuscorps houdt zondag 2 september van 09.00 tot 16.00 uur een kofferbakverkoop aan de Haarenseweg in Esch. Tegenover huisnummer 17 liggen twee weilanden, waarvan een ingericht wordt als verkoopweiland en de andere als parkeerlocatie.

,,Iedere verkoper mag zijn spullen uit de kofferbak of eventueel aanhanger uitstallen en proberen aan de man te brengen”, laat Mariëtte Timmermans van ’t Bacchuskorps weten. ,,Op het terrein staan ook een horecatent en een toiletwagen. Er zijn al veel inschrijvingen binnen, maar zolang het weiland nog niet vol is, kan er nog een standplaats gehuurd worden.” Etenswaren, drank, auto’s, motoren en bedrijfsmatige verkoop is op 2 september niet toegestaan. Timmermans: ,,Verder mag alles van de zolder en uit de schuur te koop aangeboden worden.”

Aanmelden als verkoper is mogelijk via telefoonnummer (06) 20 95 28 48 of door een e-mail te sturen naar het adres siermetaaltimmermans@zonnet.nl. De toegangsprijs bedraagt 2 euro voor personen vanaf 12 jaar, parkeren voor bezoekers is gratis.

Auteur: Stefan Latijnhouwers

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Beleef Boxtel Toverboom Uitvaartonderneming Bijnen 040Fit Olieenzo Café zaal Kloosterzicht Rijschool Dolman TopSlank Modecentrum Frans Theelen Tiga Koppelmans Geld en Makelaardij SNS Bank Meubelmakerijdenberg Gemeente Boxtel Natasja fashion Kindertuin Doornmalen electro Huidtherapie