09:00:19    donderdag, 20 juni 2019
brabants centrum logo
Dinsdag, 28 augustus 2012 09:49 uur

Verkoop uit kofferbak in Esch

Carnavalsvereniging ’t Bacchuscorps houdt zondag 2 september van 09.00 tot 16.00 uur een kofferbakverkoop aan de Haarenseweg in Esch. Tegenover huisnummer 17 liggen twee weilanden, waarvan een ingericht wordt als verkoopweiland en de andere als parkeerlocatie.

,,Iedere verkoper mag zijn spullen uit de kofferbak of eventueel aanhanger uitstallen en proberen aan de man te brengen”, laat Mariëtte Timmermans van ’t Bacchuskorps weten. ,,Op het terrein staan ook een horecatent en een toiletwagen. Er zijn al veel inschrijvingen binnen, maar zolang het weiland nog niet vol is, kan er nog een standplaats gehuurd worden.” Etenswaren, drank, auto’s, motoren en bedrijfsmatige verkoop is op 2 september niet toegestaan. Timmermans: ,,Verder mag alles van de zolder en uit de schuur te koop aangeboden worden.”

Aanmelden als verkoper is mogelijk via telefoonnummer (06) 20 95 28 48 of door een e-mail te sturen naar het adres siermetaaltimmermans@zonnet.nl. De toegangsprijs bedraagt 2 euro voor personen vanaf 12 jaar, parkeren voor bezoekers is gratis.

Auteur: Stefan Latijnhouwers

Advertenties