23:26:07    donderdag, 02 juli 2020
brabants centrum logo
Dinsdag, 10 december 2013 13:59 uur

Verkoop De Braken gaat tóch door

Verkoop De Braken gaat tóch door

De gemeente Boxtel en de Tilburgse sportleraar Gerard Smit hebben dinsdag hun handtekening gezet onder de koopakte voor sportcomplex De Braken. Het overnameproces verliep moeizaam, maar uiteindelijk werd toch overeenstemming bereikt. Dit mede dankzij de drie lokale ondernemers Antoon van de Langenberg, Eric Verstappen en Kjeld van Leeuwen.

Het viertal heeft gezamenlijk gezorgd voor de financiering en zegt toe dat de sportfaciliteiten in tact zullen blijven. De drie ondernemers namen contact op met Smit toen bleek dat de verkoop moeizaam ging. ,,We zijn allemaal maatschappelijk betrokken en willen het beste voor Boxtel en haar inwoners", meldt Marly van Leeuwen namens de eigenaren. ,,We gaan er voor zorgen dat dit een succes wordt."

De komende maanden wordt bekeken hoe de invulling van het sportcomplex eruit zal gaan zien. Hierbij is ook aandacht voor nieuwe mogelijkheden op sport- en recreatiegebied. De vier eigenaren roepen sportverenigingen op om eventuele ideeën of vragen te melden.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Café zaal Kloosterzicht buisman optiek Geerts advies Filipe EmielTechniek Geld en Makelaardij Olieenzo Alfa Huidtherapie Toverboom Remax-optimus Beleef Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen TopSlank Meubelmakerijdenberg Elan Bikes support