RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
08:37:22    woensdag, 21 november 2018
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Dinsdag, 10 december 2013 13:59 uur

Verkoop De Braken gaat tóch door

Verkoop De Braken gaat tóch door

De gemeente Boxtel en de Tilburgse sportleraar Gerard Smit hebben dinsdag hun handtekening gezet onder de koopakte voor sportcomplex De Braken. Het overnameproces verliep moeizaam, maar uiteindelijk werd toch overeenstemming bereikt. Dit mede dankzij de drie lokale ondernemers Antoon van de Langenberg, Eric Verstappen en Kjeld van Leeuwen.

Het viertal heeft gezamenlijk gezorgd voor de financiering en zegt toe dat de sportfaciliteiten in tact zullen blijven. De drie ondernemers namen contact op met Smit toen bleek dat de verkoop moeizaam ging. ,,We zijn allemaal maatschappelijk betrokken en willen het beste voor Boxtel en haar inwoners", meldt Marly van Leeuwen namens de eigenaren. ,,We gaan er voor zorgen dat dit een succes wordt."

De komende maanden wordt bekeken hoe de invulling van het sportcomplex eruit zal gaan zien. Hierbij is ook aandacht voor nieuwe mogelijkheden op sport- en recreatiegebied. De vier eigenaren roepen sportverenigingen op om eventuele ideeën of vragen te melden.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Kindertuin Gemeente Boxtel Beleef Boxtel SNS Bank 040Fit Koppelmans Doornmalen electro Café zaal Kloosterzicht Toverboom Uitvaartonderneming Bijnen Rijschool Dolman TopSlank Zwanenberg adviesgroep Natasja fashion Olieenzo Modecentrum Frans Theelen Geerts advies Huidtherapie Meubelmakerijdenberg