RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
12:07:55    maandag, 19 november 2018
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Maandag, 22 juli 2013 15:53 uur, laatst gewijzigd op 22 juli 2013 15:56 uur

Verkoeling aan De Langspier

Verkoeling aan De Langspier

Op de foto: Waterpret op De Langspier. De Boxtelse zwemplan is in trek nu het kwik in de thermometer boven de 30 graden Celsius stijgt. (Foto: Peter de Koning).

Nee, hij is niet in paniek geraakt. Maar blij is de exploitant van de Boxtelse recreatieplas De Langspier wel. ,,Het heeft lang geduurd. Maar eindelijk is het dan toch zomer. Gisteren beleefden we met zo’n drieduizend badgasten een topdag. Zo mogen er nog wel wat meer komen om het zwemseizoen toch nog een beetje te laten slagen”, aldus John Brusselers.

Net na het middaguur raakt het parkeerterrein van de zwemplas aan de Molenwijkseweg voller en voller. En de fietsenstalling puilt uit. ,,Op een doordeweekse dag is het sowieso wat minder, maar toch reken ik vandaag op ongeveer tweeduizend bezoekers”, meldt Brusselers. Het kwik in de thermometer loopt op dat moment op naar zo’n 31 graden Celsius…

Saskia Louwers is met haar kinderen Max en Dominique naar De Langspier gekomen. De Vughtse is al jaren een vaste en tevreden bezoekster. ,,Max surft graag en dat mag niet bij ons op de IJzeren Man. Och, het is tien minuutjes rijden, een peuleschilletje."

Auteur: Henk van Weert

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

TopSlank Gemeente Boxtel Geld en Makelaardij Doornmalen electro Koppelmans Café zaal Kloosterzicht Huidtherapie SNS Bank Zwanenberg adviesgroep Uitvaartonderneming Bijnen Meubelmakerijdenberg Toverboom Modecentrum Frans Theelen Geerts advies Beleef Boxtel Kindertuin 040Fit Olieenzo Tiga