RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
14:13:51    donderdag, 25 april 2019
brabants centrum logo
Maandag, 15 april 2013 12:33 uur, laatst gewijzigd op 17 april 2013 17:32 uur

Verkeersweek Gemonde geopend

Verkeersweek Gemonde geopend

Op de foto: Wethouder Ed Mathijssen (midden) en kinderburgemeester Ymke Veenstra gaven maandagmorgen op het schoolplein het startsein voor de verkeersweek in Gemonde, waarna bijna 280 ballonnen de lucht ingingen. (Foto: Albert Stolwijk).

Wethouder Ed Mathijssen van Sint-Michielsgestel heeft maandag samen met kinderburgemeester Ymke Veenstra de verkeersweek in Gemonde geopend. Tot en met vrijdag 19 april staan verschillende actviteiten op het programma, waaronder poppentheater voor de kleuters en een praktijkles over de dode hoek van een vrachtwagen. Bovendien brengt de motorpolitie donderdag 18 april een bezoek aan de Sint-Lambertusschool.

De opening vond onder grote belangstelling plaats op het schoolplein. Ymke vroeg aan alle 'grote mensen' om het goede voorbeeld te geven in het verkeer. ,,Zeker in de buurt van scholen", benadrukte de kinderburgemeester. Ymke gaf vervolgens samen met wethouder Mathijssen het startsein voor de verkeersveiligheidsweek. De openingshandeling bestond uit het loslaten door leerlingen van bijna 280 biologisch afbreekbare ballonnen, wat hoog in de lucht voor een spectaculair en kleurrijk schouwspel zorgde.         

Auteur: Stefan Latijnhouwers

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Modecentrum Frans Theelen Geld en Makelaardij Peijnenburg Verzuimbegeleiding Gemeente Boxtel Doornmalen electro Huidtherapie SNS Bank Uitvaartonderneming Bijnen Meubelmakerijdenberg Olieenzo Café zaal Kloosterzicht Geerts advies