RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
17:32:08    zondag, 17 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Zondag, 08 juni 2014 13:14 uur, laatst gewijzigd op 08 juni 2014 13:35 uur

Verkeersregelaars op televisie

Verkeersregelaars op televisie

Op de foto: Een van de items die dinsdag 10 juni aan bod komen in Dommelland Live gaat over het werk van vrijwillige verkeersregelaars, zoals hier in de Boxtelse avondvierdaagse. (Foto: Stefan Latijnhouwers).

In de uitzending van Dommelland Live op dinsdag 10 juni wordt van 20.30 tot 21.30 uur aandacht besteed aan vrijwillige verkeersregelaars. Zij zorgen voor een veilige oversteek van de deelnemers en het publiek tijdens diverse evenementen.

Wat doen de verkeersregelaars en wat maken ze mee? Deze vragen worden beantwoord door coördinator Gerard Spijkers, onder meer namens wandelsportvereniging De Keistampers actief tijdens de avondvierdaagse in Boxtel.

Boer worden tegen kost en inwoning kan anno 2014 weer dankzij het project Herenboeren. Herenboerderijen zijn burgerinitiatieven waarbij consumenten voorzien in hun eigen voedselbehoefte. Dat gebeurt door gezamenlijk een eigen boerenbedrijf op te zetten. Dommelland Live sprak met Geert van der Veer over het doel van en de motivatie voor dit project

Johan Schoenmakers begon onder het motto 'je bent nooit te oud om te leren' op zijn 74e nog met een diepgaand onderzoek. En met succes, want de veelzijdige Liempdenaar promoveert over enkele weken met een wel heel bijzonder proefschrift. Meer hierover op 10 juni in de uitzending vam Dommelland Live.

Daarnaast een item waarin de kijker kennis maakt met een bijzondere man met een missie: Joop Kringloop tegen kanker. De uitzending is te volgen op kanaal 47 van Ziggo digitaal en analoog 22+ (480,00 MHz).

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Modecentrum Frans Theelen Meubelmakerijdenberg Doornmalen electro Gemeente Boxtel Proef Culinair Geld en Makelaardij Olieenzo Uitvaartonderneming Bijnen Geerts advies Café zaal Kloosterzicht Beleef Boxtel Peijnenburg Verzuimbegeleiding