RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
23:27:19    dinsdag, 25 september 2018
brabants centrum logo


agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
úúf

agendaAgenda

volledige agenda >>
Dinsdag, 21 mei 2013 12:34 uur, laatst gewijzigd op 21 mei 2013 13:46 uur

Verkeersexamen in Boxtel

Verkeersexamen in Boxtel

Op de foto: Leerlingen van de Liempdse basisschool De Oversteek beginnen vanaf de parkeerplaats bij gemeenschapshuis De Rots aan het praktisch verkeersexamen. (Foto: Peter de Koning).

De gemeente Boxtel houdt dinsdag 21 en woensdag 22 mei het praktisch verkeersexamen voor alle scholieren uit groep 7 van het basisonderwijs. Ruim 350 scholieren vertrekken op beide dagen bij gemeenschapshuis De Rots voor een tocht door Boxtel.

De leerlingen rijden een route van ongeveer twintig minuten. Deze loopt vanaf het startpunt via de Nieuwe Nieuwstraat, Dr. De Brouwerlaan, Hobbendonkseweg, Fellenoord, Grote Beemd, Raaphof, Prins Hendrikstraat, Molenstraat, Van der Voortweg, Baanderherenweg, Achterberghstraat, Brederodeweg, Boerhaavestraat, Bosscheweg, Vicaris Van Alphenlaan, Schijndelseweg en Pastoor Van Besouwplein terug naar het startpunt bij De Rots.

Op dit parcours bevinden zich vijftien controlepunten. Daar staan hulpouders die controleren of de leerlingen veilig fietsen. Aan het einde van de dag worden de examens nagekeken. Nog deze week krijgen de kinderen de uitslag en het verkeersdiploma.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

SNS Bank Gemeente Boxtel Kindertuin 040Fit Tiga Toverboom Rijschool Dolman Zwanenberg adviesgroep Doornmalen electro TopSlank Uitvaartonderneming Bijnen Café zaal Kloosterzicht Olieenzo Koppelmans Beleef Boxtel Huidtherapie Geerts advies