RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
17:45:21    donderdag, 21 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Maandag, 17 oktober 2011 14:39 uur, laatst gewijzigd op 17 oktober 2011 14:48 uur

Verhuizing ODC van de baan

Verhuizing ODC van de baan

Op de foto: Voetbalclub ODC ziet na veertien jaar af van verhuizing uit sportpark Molenwijk. (Archieffoto: Albert Stolwijk).

De leden van voetbalclub ODC hebben vrijdagavond tijdens de jaarvergadering bijna unaniem ingestemd met de keuze om sportpark Molenwijk op te knappen. De club laat daarmee definitief haar wens voor één accommodatie varen.

De Boxtelse derdeklasser behoudt de komende jaren twee verschillende locaties waar gevoetbald wordt. Verhuizen naar oefencomplex Essche Heike zou nog jaren duren omdat daar eerst manege De Langspier verplaatst zou moeten worden. Bovendien is het nog onduidelijk of de gemeente Boxtel voldoende geldmiddelen kan vrijmaken voor de samenvoeging waar al sinds 1997 naar wordt gestreefd.

Maandag vindt overleg plaats tussen voorzitter Ton Jonkers en sportwethouder Willie van de Langenberg hoe het nu verder moet. ,,Ons streven is om in 2012 een nieuwe kantine met kleed- en waslokalen te bouwen op het Essche Heike en een jaar later Molenwijk op te knappen", meldde Jonkers twee weken geleden, toen bekend werd dat het ODC-bestuur haar verhuisplannen had opgegeven.

Rondom het hoofdterrein aan de Platanenlaan moeten kantine De Boemerang en de tribunes worden gerenoveerd. Ook dienen er nieuwe kleed- en waslokalen te verrijzen. Bovendien moet er een nieuwe omheining komen en krijgt de plaatselijke derdeklasser er de beschikking over twee kunstgrasvelden, zo is de bedoeling.

Auteur: Henk van Weert

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Café zaal Kloosterzicht SNS Bank Doornmalen electro Gemeente Boxtel Meubelmakerijdenberg Huidtherapie Modecentrum Frans Theelen Geld en Makelaardij Uitvaartonderneming Bijnen Olieenzo Peijnenburg Verzuimbegeleiding Proef Culinair