16:39:29    zaterdag, 20 juli 2019
brabants centrum logo
Vrijdag, 16 januari 2015 23:31 uur, laatst gewijzigd op 18 januari 2015 09:34 uur

Verhoeven prolongeert titel

Verhoeven prolongeert titel

Op de foto: Ruud van Nistelrode (links), titelverdediger Harold Verhoeven en Corné Verdonk (rechts) gaan tot het uiterste tijdens de hometrainwedstrijden in Liempde. Verhoeven prolongeerde zaterdagavond zijn titel. (Foto: Albert Stolwijk).

Harold Verhoeven heeft zijn titel bij het hometrainfietsen van voetbalclub DVG in Liempde vrijdag en zaterdag met succes verdedigd. De kantine van de Liempde vereniging vormde het decor voor de vierde opeenvolgende editie van het sportieve evenement. De koppelkoers werd een prooi voor het duo Michel van Kasteren en Corné Verdonk.

De deelnemers streden voor het individueel en ploegenklassement en daarnaast was er een apart klassement voor de sprinters. Voor de individuele ranglijst werden de resultaten van de sprint- en achtervolgingswedstrijden opgeteld, terwijl bij het ploegenklassement de totaaltijd van twee ploeggenoten werd beoordeeld. Bij het onderdeel sprint ging het erom wie het snelste was over een afstand van 350 meter.

Verhoeven maakte vrijdagavond al indruk door zijn prestatie van vorig jaar op het onderdeel sprint te verbeteren met 0,33 seconden. Hij zette een tijd neer van 17.15 seconden.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Beleef Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen Modecentrum Frans Theelen Meubelmakerijdenberg Peijnenburg Verzuimbegeleiding Café zaal Kloosterzicht Proef Culinair Geerts advies Doornmalen electro Gemeente Boxtel Geld en Makelaardij