04:23:22    zaterdag, 04 juli 2020
brabants centrum logo
Maandag, 13 januari 2014 23:14 uur, laatst gewijzigd op 13 januari 2014 23:15 uur

Verdere uitwerking plan De Rots

Verdere uitwerking plan De Rots

De raadscommissie Maatschappelijke Zaken in Boxtel besprak maandagavond de plannen rondom De Rots. Hierin wordt onder meer de komst van een winkel in het gemeenschapshuis in Boxtel-Oost besproken. De commissieleden stemden in met een verdere uitwerking van de plannen om de toekomst van gemeenschapshuis De Rots veilig te stellen.

Petra Spanjers gaf als inspreker namens het bestuur van De Rots een korte toelichting. ,,Het is inmiddels wel duidelijk dat we De Rots graag willen behouden. We hopen alleen dat er snel een einde komt aan de onzekerheid. Sinds een jaar of vijf wordt door De Rots gevraagd om een financiële injectie vanwege een exploitatietekort. In de begroting is een bedrag van 105.000 euro opgenomen. Dit bedrag hebben we hard nodig voor de reparatie van het dak en de keuken en de komst van een lift.” In de plannen wordt ook gesproken over een lening van 95.000 euro. Hier stemt het bestuur van De Rots mee in, zo liet Spanjers maandagavond weten.

Het college van B. en W. beloofde deze maand met een raadsvoorstel te komen. Dit bleek een notitie te zijn inclusief een vergelijking tussen de accommodaties De Rots en De Wilgenbroek. De raadscommissieleden bogen zich kritisch over de stukken, maar stemden in met een verdere uitwerking van de plannen voor De Rots tot een raadsvoorstel. Zo werd gevraagd naar een onderbouwing van de plannen en een meerjarenbegroting.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Meubelmakerijdenberg Remax-optimus Uitvaartonderneming Bijnen EmielTechniek Alfa Toverboom Geerts advies Elan Bikes support Beleef Boxtel buisman optiek Geld en Makelaardij Olieenzo Café zaal Kloosterzicht Filipe Podium Boxtel Doornmalen electro