RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
14:03:44    dinsdag, 19 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Maandag, 13 januari 2014 23:14 uur, laatst gewijzigd op 13 januari 2014 23:15 uur

Verdere uitwerking plan De Rots

Verdere uitwerking plan De Rots

De raadscommissie Maatschappelijke Zaken in Boxtel besprak maandagavond de plannen rondom De Rots. Hierin wordt onder meer de komst van een winkel in het gemeenschapshuis in Boxtel-Oost besproken. De commissieleden stemden in met een verdere uitwerking van de plannen om de toekomst van gemeenschapshuis De Rots veilig te stellen.

Petra Spanjers gaf als inspreker namens het bestuur van De Rots een korte toelichting. ,,Het is inmiddels wel duidelijk dat we De Rots graag willen behouden. We hopen alleen dat er snel een einde komt aan de onzekerheid. Sinds een jaar of vijf wordt door De Rots gevraagd om een financiële injectie vanwege een exploitatietekort. In de begroting is een bedrag van 105.000 euro opgenomen. Dit bedrag hebben we hard nodig voor de reparatie van het dak en de keuken en de komst van een lift.” In de plannen wordt ook gesproken over een lening van 95.000 euro. Hier stemt het bestuur van De Rots mee in, zo liet Spanjers maandagavond weten.

Het college van B. en W. beloofde deze maand met een raadsvoorstel te komen. Dit bleek een notitie te zijn inclusief een vergelijking tussen de accommodaties De Rots en De Wilgenbroek. De raadscommissieleden bogen zich kritisch over de stukken, maar stemden in met een verdere uitwerking van de plannen voor De Rots tot een raadsvoorstel. Zo werd gevraagd naar een onderbouwing van de plannen en een meerjarenbegroting.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Café zaal Kloosterzicht Proef Culinair Geld en Makelaardij Modecentrum Frans Theelen Beleef Boxtel Meubelmakerijdenberg Geerts advies SNS Bank Huidtherapie Peijnenburg Verzuimbegeleiding Uitvaartonderneming Bijnen Gemeente Boxtel