11:31:36    maandag, 30 maart 2020
brabants centrum logo
Donderdag, 19 april 2012 15:19 uur, laatst gewijzigd op 19 april 2012 21:13 uur

Verbreding A2 in volle gang

Verbreding A2 in volle gang

Op de foto: Deelnemers aan de rondleiding lopen op het traject waar de A2 bij Vught verbreed wordt met een derde rijstrook. (Foto: Peter de Koning).

Inwoners van Vught die pal naast de A2 wonen en andere belangstellenden hebben donderdag een rondleiding gehad langs de werkzaamheden aan de snelweg. Zoals bekend wordt het traject tussen ’s-Hertogenbosch en Eindhoven verbreed naar tweemaal drie rijstroken.

Inmiddels zijn de werkzaamheden tussen Vught en Boxtel-Noord in volle gang; Heijmans is begonnen met het aanbrengen van de eerste funderingspalen. In Vught werden eerder al de bestaande geluidsschermen gesloopt, die worden straks vervangen door nieuwe, zeven meter hoge schermen. ,,Anderhalve meter hoger dan voorheen”, aldus Karen van IJzendoorn van Rijkswaterstaat. De funderingspalen, die zeven tot dertien meter de grond in gaan, worden geboord in plaats van geheid om geluidsoverlast zoveel mogelijk te beperken.

Brabants Centrum besteedt volgende week meer aandacht aan de verbreding van de A2.

Auteur: Stefan Latijnhouwers

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

buisman optiek Elan Bikes support EmielTechniek Doornmalen electro Modecentrum Frans Theelen Café zaal Kloosterzicht Filipe Meubelmakerijdenberg Beleef Boxtel Huidtherapie Geld en Makelaardij Toverboom Remax-optimus Uitvaartonderneming Bijnen Podium Boxtel TopSlank