RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
00:46:36    zondag, 24 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Zaterdag, 28 september 2013 12:08 uur, laatst gewijzigd op 28 september 2013 12:13 uur

Verbreding A2 in laatste fase

Verbreding A2 in laatste fase

Op de foto: De werkzaamheden aan rijksweg A2 trokken de afgelopen jaren veel publiek. Aannemer Heijmans nodigde inwoners vorig jaar uit op de voetgangersbrug in Vught om uitleg te geven over de verbreding van de snelweg. (Foto: Peter de Koning).

De verbreding van rijksweg A2 tussen 's-Hertogenbosch en Eindhoven, die eind december 2011 van start ging, is zondag gereed. De snelweg is verbreed van twee naar drie rijstroken.

Ook de op- en afritten nabij Boxtel werden regelmatig 's nachts of in het weekeinde afgesloten vanwege de werkzaamheden aan rijksweg A2. Aannemer Heijmans nodigde inwoners van Boxtel vorig jaar in september uit om naar de asfaltering nabij Boxtel te kijken vanaf de voetgangersbrug bij het Vughtse kasteel Maurick. Ook gaf het bedrijf uitleg over de werkzaamheden.

Dit weekeinde is de weg richting 's-Hertogenbosch nog afgesloten, maar vanaf zondagochtend 29 september kunnen weggebruikers weer over de A2 rijden. Langs het traject worden de komende tijd nog kleine werkzaamheden afgerond, zoals asfaltreparaties en beplanting van de geluidsschermen. Deze kunnen nagenoeg zonder hinder van het verkeer worden uitgevoerd, zo meldt Rijkswaterstaat.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Doornmalen electro Olieenzo Beleef Boxtel Peijnenburg Verzuimbegeleiding Café zaal Kloosterzicht Proef Culinair Huidtherapie Modecentrum Frans Theelen SNS Bank Geerts advies Geld en Makelaardij Uitvaartonderneming Bijnen