16:09:43    donderdag, 09 april 2020
brabants centrum logo
Vrijdag, 09 december 2011 15:23 uur, laatst gewijzigd op 10 december 2011 11:58 uur

Verbreding A2 gaat van start

Verbreding A2 gaat van start

Op de foto: Op 13 december start Rijkswaterstaat met de verbreding van de A2 naar tweemaal drie rijstroken. (Archieffoto: Albert Stolwijk).

Komende dinsdag starten de eerste werkzaamheden voor verbreding van de rijksweg A2 tussen ’s-Hertogenbosch en Eindhoven. De Raad van State wees vrijdag een zogeheten voorlopige voorziening af.

De eerste werkzaamheden bestaan uit het verplaatsen van bomen en beschermde flora en het kappen van bomen, zo meldt Rijkswaterstaat. De daadwerkelijke aanleg van een derde rijbaan op beide weghelften staat voor het eerste kwartaal van 2012 gepland.

Tijdens de wegwerkzaamheden moet het verkeer rekening houden met forse overlast. De verbrede rijksweg wordt gefaseerd in gebruik genomen in de periode tot en met 2013. Er wordt gewerkt van noord naar zuid, in beide rijrichtingen.

Auteur: Henk van Weert

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Meubelmakerijdenberg Remax-optimus Huidtherapie Uitvaartonderneming Bijnen Geld en Makelaardij Beleef Boxtel TopSlank Filipe Olieenzo Café zaal Kloosterzicht Elan Bikes support EmielTechniek Toverboom Podium Boxtel Modecentrum Frans Theelen Geerts advies