15:24:47    dinsdag, 07 juli 2020
brabants centrum logo
Vrijdag, 04 mei 2012 14:19 uur, laatst gewijzigd op 04 mei 2012 14:32 uur

Verbouwing voor Xenos van start

Verbouwing voor Xenos van start

Op de foto: Een onderaannemer is in opdracht van bouwbedrijf Timmers uit Rosmalen gestart met het leeghalen van de voormalige Blokker-vestiging. (Foto's: Henk van Weert).

Ondanks dat zogeheten venstertijden verbieden dat op vrijdag vrachtauto's mogen laden en lossen, is vrijdag in de Boxtelse Stationsstraat gestart met het leeghalen van twee winkelpanden. Op de plek waar voorheen Blokker en lunchroom Ollys waren gevestigd, opent discounter Xenos op termijn de deuren. 

Bouwbedrijf Timmers uit Rosmalen is door Xenos ingehuurd om de verbouwing te realiseren. Bij het bedrijf was niemand bereikbaar die kon aangeven hoelang de werkzaamheden zullen duren.

Twee deuren verderop hebben Tom en Rina de Haas uit Geldrop deze week een nieuwe vlaaienspeciaalzaak met tearoom geopend. Het interieur van het winkelpand, voorheen in gebruik bij cd-zaak Wave en later hobbyshop 't Bruukeltje, is modern ingericht met rode en zwarte accenten. Minpuntje is dat de lichtbak van 't Bruukeltje nog altijd boven de ingang hangt...

Beide ontwikkelingen zullen door de ondernemers aan de Stationsstraat toegejuichd worden, zo mag worden aangenomen. Groeiende leegstand was velen al jarenlang een doorn in het oog.

Auteur: Henk van Weert

Foto's

Verbouwing voor Xenos van start Verbouwing voor Xenos van start Verbouwing voor Xenos van start

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Alfa Olieenzo TopSlank Uitvaartonderneming Bijnen Toverboom Beleef Boxtel Huidtherapie Remax-optimus buisman optiek Geerts advies Meubelmakerijdenberg EmielTechniek Elan Bikes support Podium Boxtel Doornmalen electro Geld en Makelaardij