RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
01:52:10    woensdag, 20 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Zaterdag, 21 december 2013 12:11 uur

Verbouwing NS-station in maart

Verbouwing NS-station in maart

In maart 2014 moet de verbouwing van het NS-station in Boxtel van start gaan. Spoorbeheerder Prorail meldde deze week dat de aanpassingen aan het treinstation in de zomer afgerond zullen zijn. Naar verwachting zullen de reizigers weinig last hebben van de werkzaamheden.

Aannemer Hegeman uit Nijverdal heeft de voorbije weken een planning gemaakt, momenteel wordt gewacht op de bestelde materialen. In maart wil de aannemer het bouwterrein gaan inrichten, waarbij een klein gedeelte met hekken wordt afgezet. De wachtruimte in de stationshal is enkele weken niet toegankelijk, wel zijn alle doorgangen naar de perrons gewoon bereikbaar.

De pui bij de stationshal en de wachtruimte wordt enkele meters teruggeplaatst, het gedeelte dat vrijkomt komt beschikbaar voor de kaartautomaten. De wachtruimte krijgt extra zitelementen. Tussen de hal en de kiosk komt een grote transparante wand en de perrons worden uitgerust met bloembakken. Het stationsplein wordt opnieuw bestraat en voorzien van meer groen. Prorail verwacht dat de treinreizigers geen hinder zullen ondervinden van de werkzaamheden.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Olieenzo Uitvaartonderneming Bijnen Gemeente Boxtel Peijnenburg Verzuimbegeleiding SNS Bank Geerts advies Proef Culinair Meubelmakerijdenberg Doornmalen electro Geld en Makelaardij Modecentrum Frans Theelen Huidtherapie