RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
21:53:54    maandag, 19 november 2018
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Vrijdag, 12 juli 2013 14:30 uur, laatst gewijzigd op 12 juli 2013 14:33 uur

Veldrit weer 3 jaar bij Langspier

Veldrit weer 3 jaar bij Langspier

Op de foto: Onder toeziend oog van de leden van stichting Wielerbelangen Boxtel tekenden John Brusselers van De Langspier, voorzitter Guus Bastings van de stichting en Martijn Schoones van Rabobank Dommel en Aa de contracten. (Foto: Gerard Schalkx).

,,Het valt niet mee om sponsoren te vinden in deze tijd”, aldus voorzitter Guus Bastings van stichting Wielerbelangen Boxtel. Hij sprak daarom ook van een ’herstart’ toen woensdagavond de contracten met De Langspier en de Rabobank werden getekend. De veldrit, die zondag 22 december voor de vijftiende keer wordt verreden, vindt ook de komende drie jaar plaats bij de recreatieplas.

Bastings ondertekende de contracten met John Brusselers, exploitant van De Langspier en Martijn Schoones, communicatieadviseur bij de Rabobank. ,,Jaarlijks organiseren we de veldrit naar tevredenheid van toeschouwers en renners”, aldus Bastings. ,,Vaak onder barre weersomstandigheden, maar daar weten we altijd een mouw aan te passen.

Met De Langspier is nooit een contract ondertekend, maar Bastings laat weten dat vastigheid belangrijk is. ,,Bij deze recreatieplas kunnen we gebruikmaken van het paviljoen en de parkeerplaatsen. Dat maakt de organisatie van de veldrit een stuk eenvoudiger."

Lees meer in Brabants Centrum van donderdag 11 juli.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Zwanenberg adviesgroep Rijschool Dolman Kindertuin Gemeente Boxtel Olieenzo Huidtherapie Toverboom 040Fit Meubelmakerijdenberg Koppelmans Geld en Makelaardij Doornmalen electro Tiga Uitvaartonderneming Bijnen SNS Bank Modecentrum Frans Theelen Natasja fashion Geerts advies TopSlank