06:41:07    dinsdag, 18 juni 2019
brabants centrum logo
Zondag, 30 september 2012 20:22 uur, laatst gewijzigd op 01 oktober 2012 20:09 uur

Velder telt af voor Circo Circolo

Velder telt af voor Circo Circolo

Op de foto: De inrichting van het circusterrein op landgoed Velder was zondagochtend in volle gang. (Foto: Marc Cleutjens).

Op landgoed Velder in Liempde is dit weekeinde gestart met de opbouw en inrichting van het festivalterrein voor Circo Circolo. Het bekende circustheaterfestival duurt van 11 tot en met 21 oktober.

Zondagochtend was een van de grote circustenten al bijna klaar en was een opbouwploeg bezig met het opzetten van de Briantelli Foyer, een grote tent waarin op alle circusdagen een heleboel te beleven valt. De komende dagen worden ook de andere circustenten opgebouwd.

Blikvangers op het rijkgevulde circusprogramma zijn onder meer Cirque Eloize uit Canada en het Chinese theatercircus Wu Wei, dat zich laat inspireren door het vermaarde muziekstuk 'De Vier Jaargetijden' van Vivaldi.

Brabants Centrum blikt in haar editie van donderdag 4 oktober uitgebreid vooruit op Circo Circolo en verloot met Beleef Boxtel vijfmaal twee toegangskaarten voor de topvoorstelling Wu Wei op 17 oktober. Meer weten? Lees Brabants Centrum!

Auteur: Marc Cleutjens

Advertenties