RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
19:00:15    maandag, 22 april 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Vrijdag, 08 augustus 2014 08:37 uur, laatst gewijzigd op 08 augustus 2014 08:39 uur

Velder in teken van Reggae

Velder in teken van Reggae

Op de foto: Landgoed Velder vormt dit weekend het decor voor Reggae Sundance. Afgelopen weken werden de podia opgebouwd. (Foto: Peter de Koning).

Landgoed Velder in Liempde is van vrijdag 8 tot en met zondag 10 augustus hét decor voor het festival Reggae Sundance. Er worden enkele duizenden liefhebbers verwacht van deze muziekstijl, die drie dagen lang kunnen genieten van allerlei artiesten.

Het programma biedtr een indrukwekkende line-up van tal van bekende namen uit de reggae-scene. Zo verzorgen onder meer Alborosie, Shaggy, Beenie Man, het Royal Philharmonic Concert Orchestra, leden van UB40 en Dillinger & Trinity een optreden.

Bezoekers kunnen niet alleen genieten van de vele optredens, er is tijdens Reggae Sundance nog veel meer te beleven. Zo is er een uitgebreide markt waar allerlei spulletjes worden verkocht. Ook staan workshops op het programma zoals trommelen en er is animatie. Voor jonge bezoekers is er een speciaal kinderhoekje waar allerlei activiteiten plaatsvinden.

Voor Reggae Sundance zijn combitickets met een kampeerplek verkrijgbaar. Ook zijn er weekendtickets en dagkaarten te koop. Meer informatie en de volledige line-up zijn te vinden op www.reggaesundance.nl.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

SNS Bank Peijnenburg Verzuimbegeleiding Meubelmakerijdenberg Geerts advies Huidtherapie Beleef Boxtel Olieenzo Uitvaartonderneming Bijnen Gemeente Boxtel Proef Culinair Geld en Makelaardij Modecentrum Frans Theelen