RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
00:46:15    zondag, 20 januari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Zaterdag, 23 maart 2013 18:54 uur, laatst gewijzigd op 23 maart 2013 18:55 uur

Veiling voor clubhuis MEP

Veiling voor clubhuis MEP

Op de foto: Impressie van het vernieuwde clubhuis van MEP in sportpark Molenwijk.

Zondag 24 maart vindt om 17.00 uur in het clubhuis van MEP een veiling plaats. De hockeyvereniging heeft dringend behoefte aan renovatie van het clubhuis dat sterk verouderd is. De renovatie gaat dit jaar van start; ook worden twee velden vernieuwd.

Tijdens de veiling komen tal van bekende MEP-coryfeeën in actie. Zo zijn de oud-spelers Roel Bovendeert en Glenn Schuurman (Bloemendaal), Jelle Galema (Oranje Zwart) en coach Roger van Gent (Hockeyclub Tilburg) bereid een clinic te verzorgen. Coach Eric Verboom biedt een workshop voor trainers aan en voormalig MEP-keeper Filipe van den Borne brengt een originele retrobike in.

Ook het eerste herenteam en het eerste vrouwenteam komen in actie. De hockeyvrouwen hebben al hun inspiratie in drie schilderijen gelegd, de mannen zijn bereid de handen uit de mouwen te steken door hovenierswerkzaamheden, schoen- en kledingreparatie en chauffeursdiensten aan te bieden.

Sportzaak Brabant Sports biedt twee hockeysticks en een gesigneerd shirt van het Nederlands hockeyteam aan, Brabo levert voor de veiling een unieke tas en stick, beide gesigneerd door Maartje Paumen. Verder kan geboden worden op een bezoek aan bierbrouwerij Hertog Jan in Arcen en op sieraden en tassen.

De veiling start na afloop van de wedstrijd tussen MEP en Eindhoven die om 14.45 uur begint in sportpark Molenwijk. De toegang is gratis.

Auteur: Marc Cleutjens

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Olieenzo Doornmalen electro Uitvaartonderneming Bijnen SNS Bank Geerts advies Huidtherapie Gemeente Boxtel Proef Culinair Beleef Boxtel Geld en Makelaardij Café zaal Kloosterzicht