04:48:23    maandag, 06 juli 2020
brabants centrum logo
Zaterdag, 09 februari 2013 16:21 uur, laatst gewijzigd op 11 februari 2013 18:05 uur

Veel wagens in optocht Gemonde

Veel wagens in optocht Gemonde

Op de foto: De in bijenkostuums gestoken dames van 't Hof/Twijnmeer trokken veel bekijks. (Foto: Gerard Schalkx).

De carnavalsoptocht in Gemonde staat elk jaar garant voor veel spektakel. Ook zaterdagmiddag trok de leutstoet weer veel bezoekers naar Mullukzuipertjesland, die konden genieten van een lang kleurrijk lint met opvallend veel fraai gebouwde praalwagens.

Het aantal loopgroepen was minder groot dan tijdens voorgaande edities, maar het niveau was met de bijdragen van onder meer ’t Hof/Twijnmeer (’Efkes BIJkletsen’) en buurtschap ’De Langste Weg’ (’We zen op ut goeje spoor’) uitstekend. De wagen ’Wij bouwen onze eigen toekomst wel’ van carnavalsvereniging Bakt d’r niks van en het fraaie marineschip van Dè wit gin man waren fraai om te zien, terwijl daarnaast ook piratenschepen en après skihutten meereden in de optocht. Leuk waren ook de fraai opgepimpte voertuigen ‘Clowns’ van D’n Leste Druppel en ’Ge-ge-genieten met Dora en Diego’ van ’t Hof/Twijnmeer.

Auteur: Stefan Latijnhouwers

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

EmielTechniek Café zaal Kloosterzicht Podium Boxtel Huidtherapie Alfa Geerts advies Remax-optimus TopSlank Meubelmakerijdenberg Olieenzo Filipe Elan Bikes support Toverboom buisman optiek Uitvaartonderneming Bijnen Doornmalen electro