RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
01:36:31    maandag, 19 november 2018
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Vrijdag, 20 september 2013 12:44 uur

Veel vacatures voor vrijwilligers

Het vrijwilligerssteunpunt van ContourdeTwern in Boxtel heeft een groot aantal vacatures beschikbaar. Hieronder staat een overzicht.

Bij Bureau Sociaal Raadslieden van ContourdeTwern is dringend behoefte aan mensen die cliënten helpen met hun vragen over belastingzaken en bij het invullen van hun formulieren. Daarnaast zit het bureau te springen om enkele vrijwilligers met enige kennis van algemene wet- en regelgeving.

Het vrijwilligerssteunpunt is voor een woonzorgcentrum in Boxtel op zoek naar een chauffeur voor een negenpersoons busje om een paar keer per maand samen met een begeleider een groepje cliënten een dagje mee uit te nemen. Per uitstapje gaan er maximaal twee rolstoelgebruikers mee, de anderen zijn zelf mobiel.

Voor de Vincentiusvereniging zoekt het steunpunt een chauffeur om spullen op te halen en weg te brengen en een winkelmedewerker die naast de reguliere werkzaamheden ook wat kleine reparaties aan huishoudelijke- en geluidapparatuur kan verrichten.

Bij een zorginstelling in Boxtel wordt een dierenparkje ingericht met pluimvee en mogelijk enkele andere kleine dieren. Het steunpunt zoekt een paar vrijwilligers voor de verzorging van de dieren en het schoonhouden van hun leefomgeving. Zij doen dit bij toerbeurt, mogelijk kunnen de bewoners hierin ook nog een bescheiden rol spelen.

Meer informatie over het vacatureaanbod is maandag tot en met donderdag van 10.00 tot 12.30 uur verkrijgbaar bij het vrijwilligerssteunpunt in Sint-Ursula, telefoon (0411) 655 899, e-mail: vwsboxtel@contourdetwern.nl.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Uitvaartonderneming Bijnen Geld en Makelaardij Tiga Beleef Boxtel TopSlank SNS Bank Geerts advies Meubelmakerijdenberg Toverboom 040Fit Natasja fashion Gemeente Boxtel Kindertuin Huidtherapie Olieenzo Koppelmans Zwanenberg adviesgroep Café zaal Kloosterzicht Doornmalen electro