RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
20:21:17    woensdag, 20 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Dinsdag, 16 oktober 2012 16:49 uur, laatst gewijzigd op 16 oktober 2012 16:52 uur

Veel publiek op Circo Circolo

Veel publiek op Circo Circolo

Op de foto: Aanschuiven voor een jeugdvoorstelling in de Circolino-tent. (Foto: Gerard Schalkx).

Circo Circolo lokt veel publiek naar landgoed Velder. Maar er zijn nog volop kaarten voor de vele shows op de vierde editie van het populaire circustheaterfestival in Liempde. Vooral de avondvoorstellingen zijn erg in trek.

Dinsdagmiddag was het lekker druk op het festivalterrein. In de Briantelli Foyer speelt de jeugd in de kleine piste met hoepels, diabolo's en kegels. Natuurlijk is het druk bij de popcorn- en de snoepkraam. En ook de koffie smaakt prima.

Bij de Circolino-tent is het aanschuiven voor een kindervoorstelling; bijna alle kaartjes zijn verkocht. De Spiegeltent waar entertainer Sven Ratzke elke avond te zien is in een mix van circus, vaudeville, cabaret en chanson is gerserveerd voor een workshop over het moderne circus.

De meeste avondvoorstellingen zijn populair; de twee grote shows op dinsdagavond zitten bomvol. ,,Ook de familieshows lopen goed, 's middags mag het bij de kindervoorstellingen best wat drukker worden", zegt organisator Marc Eysink Smeets. Hij constateert dat die kaarten vooral aan de dagkassa worden verkocht; de grote shows worden vooral via internet geboekt.

Circo Circolo duurt nog tot en met zondag 21 oktober; dagelijks zijn er vele voorstellingen te zien. Meer informatie en online kaartverkoop via www.circocircolo.nl.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geerts advies Proef Culinair Doornmalen electro Uitvaartonderneming Bijnen SNS Bank Peijnenburg Verzuimbegeleiding Huidtherapie Geld en Makelaardij Meubelmakerijdenberg Café zaal Kloosterzicht Modecentrum Frans Theelen Gemeente Boxtel