02:04:07    zondag, 05 juli 2020
brabants centrum logo
Zondag, 10 februari 2013 13:51 uur, laatst gewijzigd op 11 februari 2013 18:04 uur

Veel liefde op kolderzitting

Veel liefde op kolderzitting

Op de foto: Wim Bressers, Ted van de Meulengraaf en Henk van de Loo traden tijdens de kolderzitting op als hooggerechtshof. (Foto: Schalkx).

De eerste belangstellenden stonden om 09.00 uur al voor de deur van café Het Wapen van Liempde om een mooi plaatsje te bemachtigen voor de jaarlijkse kolderzitting in Ploegersland. Het ludieke carnavalsevenement van dweilorkest Op naor d’Honderd stond volledig in het teken van het BNN-programma ’Stop in the name of love’.

Tv-babe Nicolette Kluijver komt binnenkort met vijftien stadse meiden en een opgepimpte touringcar naar Liempde om op zoek te gaan naar vrijgezelle mannen van het platteland. Dit werd drie weken geleden bekend, maar de verschillende artiesten die zondagochtend in Het Wapen van Liempde optraden, hadden hun acts volledig ingericht op het liefdesonderwerp.

Zo was het hooggerechtshof, bestaande uit Wim Bressers, Ted van de Meulengraaf en Henk van de Loo, aanwezig om Liempde te behoeden van grote fouten. ,,Liempde gaat kapot aan verspilling”, zo verwezen de rechters naar de Stichting Promotie Projecten in Leefbaar Liempde (SPPILL). Er werd terplekke een nieuwe club opgericht: Beter! ,,We moeten ons aanpassen op de komst van deze ervaren stadse dames”, zo sprak Van de Meulengraaf.

Auteur: Annelieke van der Linden

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Elan Bikes support buisman optiek Toverboom Doornmalen electro Café zaal Kloosterzicht Beleef Boxtel Filipe Uitvaartonderneming Bijnen Meubelmakerijdenberg Podium Boxtel TopSlank Olieenzo Alfa Huidtherapie Remax-optimus Geld en Makelaardij