RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
15:06:28    vrijdag, 22 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Zondag, 10 februari 2013 13:51 uur, laatst gewijzigd op 11 februari 2013 18:04 uur

Veel liefde op kolderzitting

Veel liefde op kolderzitting

Op de foto: Wim Bressers, Ted van de Meulengraaf en Henk van de Loo traden tijdens de kolderzitting op als hooggerechtshof. (Foto: Schalkx).

De eerste belangstellenden stonden om 09.00 uur al voor de deur van café Het Wapen van Liempde om een mooi plaatsje te bemachtigen voor de jaarlijkse kolderzitting in Ploegersland. Het ludieke carnavalsevenement van dweilorkest Op naor d’Honderd stond volledig in het teken van het BNN-programma ’Stop in the name of love’.

Tv-babe Nicolette Kluijver komt binnenkort met vijftien stadse meiden en een opgepimpte touringcar naar Liempde om op zoek te gaan naar vrijgezelle mannen van het platteland. Dit werd drie weken geleden bekend, maar de verschillende artiesten die zondagochtend in Het Wapen van Liempde optraden, hadden hun acts volledig ingericht op het liefdesonderwerp.

Zo was het hooggerechtshof, bestaande uit Wim Bressers, Ted van de Meulengraaf en Henk van de Loo, aanwezig om Liempde te behoeden van grote fouten. ,,Liempde gaat kapot aan verspilling”, zo verwezen de rechters naar de Stichting Promotie Projecten in Leefbaar Liempde (SPPILL). Er werd terplekke een nieuwe club opgericht: Beter! ,,We moeten ons aanpassen op de komst van deze ervaren stadse dames”, zo sprak Van de Meulengraaf.

Auteur: Annelieke van der Linden

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Huidtherapie Geld en Makelaardij SNS Bank Gemeente Boxtel Olieenzo Geerts advies Beleef Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen Doornmalen electro Proef Culinair Café zaal Kloosterzicht Modecentrum Frans Theelen