RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
17:11:37    dinsdag, 20 november 2018
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Dinsdag, 18 december 2012 10:49 uur, laatst gewijzigd op 18 december 2012 10:52 uur

Veel ideeën voor beter Liempde

Veel ideeën voor beter Liempde

Op de foto: Honderden inwoners van Liempde hebben bij de rode schaftkeet van SPPiLL ideeën aangedragen om de leefbaarheid van hun dorp te versterken. (Foto: Gerard Schalkx).

De inwoners van Liempde hebben tijdens de eerste fase van het project Liemt in Uitvoering honderden ideeën, opmerkingen en suggesties aangedragen. Donderdag 20 december leveren scholieren uit de bovenbouw van De Oversteek hun bijdrage geleverd en ideeën aangedragen.

Alle ideeën zijn gegroepeerd en op overzichtelijke posters uitgewerkt. Belangstellenden kunnen ze bekijken in de rode schaftkeet die in de dorpskern is geplaatst. Ze staan ook op de website van SPPILL: www.sppill.nl. Tot en met maandag 24 december zijn ideeen en suggesties voor een beter Liempde welkom. Aanleveren kan via e-mail of in de brievenbus bij de keet.

Projectleider Désiré van Laarhoven liet deze week weten dat niet alle ideeën en suggesties direct uitvoerbaar en realiseerbaar zijn. ,,De projectgroep van Liemt in Uitvoering gaat er met ondersteuning van Arcadis/Koninklijke Nederlandsche Heidemaatschappij mee aan de slag”, aldus Van Laarhoven. ,,In de loop van januari of februari zal de projectgroep met voorstellen komen voor verschillende locaties in het projectgebied en dan begint de tweede fase van het project.”

De rode keet van Liemt in Uitvoering staat tot en met maandag 24 december voor het oude raadhuis in Liempde.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geld en Makelaardij Gemeente Boxtel Olieenzo Huidtherapie Geerts advies Rijschool Dolman Uitvaartonderneming Bijnen Kindertuin Zwanenberg adviesgroep Doornmalen electro Meubelmakerijdenberg Natasja fashion Tiga Koppelmans Toverboom 040Fit Beleef Boxtel Modecentrum Frans Theelen TopSlank