03:09:22    woensdag, 17 juli 2019
brabants centrum logo
Dinsdag, 18 december 2012 10:49 uur, laatst gewijzigd op 18 december 2012 10:52 uur

Veel ideeën voor beter Liempde

Veel ideeën voor beter Liempde

Op de foto: Honderden inwoners van Liempde hebben bij de rode schaftkeet van SPPiLL ideeën aangedragen om de leefbaarheid van hun dorp te versterken. (Foto: Gerard Schalkx).

De inwoners van Liempde hebben tijdens de eerste fase van het project Liemt in Uitvoering honderden ideeën, opmerkingen en suggesties aangedragen. Donderdag 20 december leveren scholieren uit de bovenbouw van De Oversteek hun bijdrage geleverd en ideeën aangedragen.

Alle ideeën zijn gegroepeerd en op overzichtelijke posters uitgewerkt. Belangstellenden kunnen ze bekijken in de rode schaftkeet die in de dorpskern is geplaatst. Ze staan ook op de website van SPPILL: www.sppill.nl. Tot en met maandag 24 december zijn ideeen en suggesties voor een beter Liempde welkom. Aanleveren kan via e-mail of in de brievenbus bij de keet.

Projectleider Désiré van Laarhoven liet deze week weten dat niet alle ideeën en suggesties direct uitvoerbaar en realiseerbaar zijn. ,,De projectgroep van Liemt in Uitvoering gaat er met ondersteuning van Arcadis/Koninklijke Nederlandsche Heidemaatschappij mee aan de slag”, aldus Van Laarhoven. ,,In de loop van januari of februari zal de projectgroep met voorstellen komen voor verschillende locaties in het projectgebied en dan begint de tweede fase van het project.”

De rode keet van Liemt in Uitvoering staat tot en met maandag 24 december voor het oude raadhuis in Liempde.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geerts advies Huidtherapie Geld en Makelaardij Proef Culinair Uitvaartonderneming Bijnen Beleef Boxtel Meubelmakerijdenberg Café zaal Kloosterzicht Olieenzo Peijnenburg Verzuimbegeleiding Doornmalen electro